Onsdag

Bra dag, mycket bra. Följde med Cajsa imorse så hon fick fixat och donat. Klart man finns där som stöd liksom. :) Riktigt utvilad idag också, igår somnade jag 1830, mamma väckte mig lite vid åtta, och lite vid nio, och nån av gångerna la hon filt på mig. (Ibland är hon bara för söt). Sen väckte hon mig vid halv tolv när hon skulle lägga sig och föreslog att jag skulle lägga mig ordentligt, så jag drog av kläderna och kröp ner under täcket och sov till sju imorse, skönt! Vaknade bara några gånger, vilket är en klar förbättring.

Har som sagt varit på väla idag, riiktigt skoj. Fast hade helst sett att Cajsa INTE tog en massa bilder på mig i provrummen. Köpte en heelt ny outfit till på fredag, till och med nya skor, och jag brukar verkligen ALDRIG ha klackskor. Tyvärr gjorde jag av med 2000kr, vilket gör mig fattig denna månaden, direkt igen. Har inte ens hunnit bli februari ffs! Satt upp mig på jobb dom kommande veckorna i alla fall, så förhöppningsvis blir jag bokad en massa, hade varit gött, dessutom vill jag gärna dit och säga att jag vill jobba i sommar igen :). Jag ska faktiskt ta mitt körkort, bara så alla vet.

Men nu blev jag på dåligt humör, sjukt irriterad. TACK ROBIN! Inte.
Ska testa mina nya tabletter nu, godnatt förhoppningsvis.

What's up with my heart when it skips a beat

Jag orkar faktiskt inte längre.

Over & Out.

Tisdag

Jahapp, nästan ingen sömn inatt, kunde inte riktigt sova så jag satt med datorn till typ två, då kom mamma och skällde ut mig och gnällde, jobbigt värre. Stängde ner och la mig men jag lyckdes såklart inte somna ändå. Senast jag tittade på klockan inatt var hon halv fyra. KLockan sex ringde alarmet på mobilen igen och jag vaknade på riktigt dåligt humör, inte så konstigt med tanke på att mamma gnällde på mig, menmen. 0720 bar bussen iväg till Ängelholm. Umgicks lite med Cajsa innan skolan och sen var jag flitig och gjorde vad jag skulle. Det var ritkgit svårt att motstå impulsen att ta första bästa buss hem igen men det gick ju bra ändå. 1420 tog jag bussen hem igen med Emma och Louise, Cajsa stannade hos sin mormor, dom skulle göra en smörgåstårta för Cajsas mamma fyller år idag. Grattis. Jag är arg på mig själv, jag har fått virus på min dator och kan inte använda den. Alla min musik, alla mina bilder och mitt BANK ID, skulle verkligen behöva komma åt det, ska ju till väla imorgon, ska göra av med en hel drös med pengar.


"Jag är allt som bröjar på o, okysst, oskuld och helt ointressant"

Over & Out.

Måndag

Cajsa skrev en väldigt sann kommentar till mitt förra inlägg, allt som behövs är just Cajsa. Sen kan det inte bli mycket bättre :), Hade jättesvårt att somna inatt, helt hopplöst. Bröt ihop lite smått imorse och kom aldrig iväg till skolan. Men det är sånt som händer. Sen tittade jag en drös One Tree Hill avsnitt och sen vid halv fyra gick jag in och badade. Kom ut från badrummet ganska nyligen. Skönt att bara ligga helt inpackad i skum och läsa en bra bok. Dagen har alltså varit lugn, fram till nu då mamma, Fredrik och pappa bråkar i köket. Ibland hatar jag faktiskt Fredrik. Så respektlös. Usch, snart orkar jag inte lyssna mer. Som tur är ska jag åka ín till Ängelholm snart och slipper det här. Jag orkar verkligen med honom. Jag vill bara slå honom. Önskar jag hade ljudisolerat rum ibland. Sådär ja, nu låste Fredrik in sig på rummet. Nu är det dags för mig att klä på mig och grejer, sen blir det bio med Dollie :).

When were the last time you were honest?

Over & Out.

Söndag

Dagen har bara varit lugn, vaknade vid tolv eller nåt av att Josefin ringde. Trevligt, trevligt. Var dock lite små grinig ett tag, drömde ju trevligt. Jag och Cajsa rymde faktiskt hemifrån, men vi kom aldrig längre än till Halmstad varenda gång för vi kom alltid på att vi glömde nånting. Galet, men det var en trevligt dröm. Tittade på en film, som jag redan glömt vilken och sen vid tre-tiden gick jag och mötte Cajsa vid bussen, hon tog hem mina grejer från Malin. När hon kom hit drog jag i gång film nummer två, The Notebook. Cajsa han åka hem innan slutet, och lika bra var nog det, jag grät en hel massa, så fint. Sen vid åtta tiden var det min tur att dra upp till Cajsa. Vi är ganska oskiljaktiga. Kom hem för bara ett litet tag sen, och nu gör jag ingenting, sitter och lyssnar på musik och pratar med Cajsa och Tobias. Funderar på om jag ska kolla de senaste avsnitten av One Tree Hill, men det krävs lite ork för det ju.. Kanske man bara skulle spela lite wow istället, det var längesen nu, känner för att döda något. Lät ju inte helt bra, menmen.

Jag hade faktistk tänkt att jag skulle bada idag men som vanligt blev det inte som jag hade tänkt mig. Men imorgon ska jag, eller nej, imorgon ska jag faktiskt på bio med Cajsa, vi ska se Underbara Älskade, bara hoppas den är bra, Cajsa har inga pengar dock så jag "betalar".Jo just det, jag ska faktiskt åka och handla kläder på onsdag :). Wohoo, sen till helgen är det redan festande inplanerat. Om jag får som jag vill, så kommer jag träffa Tobias till helgen också. :) Men som sagt, det brukar inte bli som jag tänkt och jag brukar inte få som jag vill heller. Menmen.

Semper fi, do or die

Over & Out.

Lördag

Oh yeah. Jocke-grejen blev succes! :)
Jag är så glad. Okej, vi kom lite sent, men vi segade ju som bara den, och vi missade ju ingenting. Jag, Cajsa och Malin fick nyckeln av Jocke och gick i förväg till lägenheten, mycket trevligt. Jocke bjöd på dricka så vi drack lite öl och så. Sen vid kl 20 kom allt folket tillbaka från Nicks och vi fortsatte festa till typ elva kanske, sen vandrade vi vidare till Bahnhof, mycket trevligt där. Tim beställde bord, och jag beställde öl. :) Jag dansade med Cajsa och Sandra och hade en riktigt bra kväll. Det skadade absolut inte att Tobias var där :). Blev till och med så att jag åkte med honom hem till Laholm efter Bahnhof. Det var mysigt. Längesen jag hade någon att sova med. Pussarna räknas bara som bonus, haha. Idag tror jag vi släpade oss upp ur sängen vid tolv nån gång, sen bara slöade vi framför tvn. Runt fyra lagade han faktiskt mat till mig, lyx. Sen tittade vi på Pulp Fiction, en bra film, inte bättre än The Boondock Saints, men bra :). Jag somnade dock lite grann men det är sånt som händer. Gäller ju att passa på när man har någon som håller om en. Sen vid halv åtta körde Tobias hem mig och sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket faktiskt. Bara slappat. Ätit pirog och druckit läsk också :).

Om en glad låt önskas så rekomenderar jag The Refreshments - Miss you Miss Belinda, kanske inte jätteglad text, men glad musik :). På tal om ingenting alls så blev jag ganska rejält förvirrad nyss, Robin skrev underligt till mig på msn, jag kan inte förklara bättre än att kopiera rakt av.

*pratar om att jag är seg på att blogga, och han föreslår att jag ska avsluta inlägget*

Mary säger:
Men nej, skriver ju om går kävllen kan inte lsuta med att vi anländer till bhof? 
Mååås -<>- Jobbigt! säger:
ehm, kanske inte
Mååås -<>- Jobbigt! säger:
gör motjuck och smeker dina bröst

Mary säger:
Mouhaha, ROBIN DÅ!!!

Mja, som man kanske kan förstå, förvirring. Och det är kopierat rakt av annars skulle jag rättat till stavfelen, haha. Hatar att inte skriva korrekt, men har man bråttom så har man.

"Det bästa sättet att se om en kille är en gentleman är att se om han erbjuder sig att hämta vatten till dig när du är bakis på morgonen dagen efter"

Come catch me babe, I'm falling.

Over & Out.

Fredag

Morgon.
Nej, nej, nej. Jag går inte med på det. Har försvoit mig, IGEN! Inte helt kul med tanke på att jag missar samma ämne idag igen. Men det värsta är ändå det faktum att Cajsa har varit jättesnäll och tagit 0720 bussen för min skull båda dagarna. Usch, vilken dålig människa jag känner mig som. Nu är jag faktiskt hungrig också och jag måste duscha. Sen ska jag packa, jag kommer inte hem mer idag antagligen. Eller, inte antagligen, jag kommer inte hem mer idag, om inte jag blir hämtad efter Bahnhof, men det skulle jag ju inte tro att min föräldrar skulle vilja. Men sånt brukar lösa sig. Jocke grejen ikväll som sagt, jag tror det kommer bli kul. Försöker peppa mig själv lite. Benni ska ju faktiskt komma in med lite dricka till mig runt fyra snåret hoppas jag. Och annars slår jag honom, haha :D.

Det enda som känns som lite tur med hela den här försovningen är i alla fall att jag hinner i tid till provet och grejer, så jag missar inget, men utöver det är det bara skit. Hade jag missat provet skulle jag inte ens orkat släpa mig till skolan, då hade det liksom varit ett tecken på att jag borde stanna hemma, haha. Nehe, nu ska jag äta lite frulle, och sen duscha o sånt.

Fick sms från Cajsa nu, "Aldrig igen. ALDRIG".
Men aah, dååålig Marie, dååålig.

Andra dagen på en och samma vecka, what's wrong with me?

Over & Out.

Torsdag

Den har dagen har varit ovanlig, det har varit en BRA dag. För det första hade jag sovmorgon till typ tio, så även om jag inte somnade förän tre, kunde jag ändå sova rätt länge, vilket var underbart. Sen inträffade ju en liiten svacka då jag halkade i en jäkla backe och slog i huvud och rygg och trodde jag missade bussen. Som tur var visade det sig att den bussen jag såg köra förbi var en anstängd buss och att jag hann med den jag skulle. Sen träffade jag Malin och Ida och vi pluggade till provet i finansiering & kalkylering imorgon, och det känns bra, kan det mesta :). Sen hade vi marknadsföring vilket var rätt kul, redovisningar som gällde, alltid trevligt att titta på, dessutom fick vi sluta en halv timme tidigare. Sen hade vi svenska vilket också var skoj för vi fick argumentera för helt sjuk saker t.ex. "Jag tycker att saften på barnkalas ska bytas ut mot sprit" Ja, alla skrattade ju i alla fall :). Sen till dagens riktiga höjdpunkt..Fikan med Vickan.
Det var så sjukt längesen vi träffades ju. Och även om det inte kändes som förr så tror jag det är bra, tror det kändes bättre. Och om två veckor ska vi sitta där igen, fast då får Cajsa göra oss sälle.

Nehe, nu ska jag gå till lekplatsen och socialisera med Cajsa lite grann, och sen är det dra sig hem och kolla igenom finansiering-kalkyleringen en sista gång. Där efter borde det bli lagom att lägga sig. Jocke-grejen imorgon ju, börjar känna lite för det igen.

Over & Out.

Onsdag

Igår lekte jag faktiskt snöbollskrig med Benni, men han var tråkig för han blev grinig bara för att jag var bättre än honom på det. I måndags träffade jag faktiskt Andreas, det var intressant. En mycket trevlig pojk det där :). Och idag har jag umgåtts med Robin. Det var trevligt, jag har också saknat att det är "bara vi". Just det, försov mig imorse också. Skulle upp kvart över sex, och ta bussen en timme senare men nejdå, jag vaknat tjugo i sju. Så det blev så att jag hoppade över filosofin helt och sattsade på att komma till affärsutvecklingen, det är faktiskt mitt favoritämne nu, vilket var rätt oväntat. Har prov i det på fredag också och det ska säkert inte vara några problem om jag får rätt på min sömn. Men hitills har det ju inte gått så bra, menmen. På lördag ska jag kanske till Jossan verkar det som, kan säkert bli trevligt, bara jag blir frisk. Har gått och dragit på mig en förkylning och har feber o så. Lite små jobbigt.

Jag önskar Henke kunde fixa min dator. Saknar den och dessutom vill jag lägga in bilder från helgen och från i måndags. Och ha min musik och allt annat. I och för sig kommer jag inte kunna rädda nåt av det antagligen. Men usch, det var en deprimerande tanke. Nu ska jag stänga datorn, läsa igenom det sista i affärsuteveckligen och sen försöka sova så jag får sova ordentligt nån gång.

Over & Out


Nej!

Nu börjar jag bli riktigt trött. Söndag till måndag sov jag två timmar, måndag till tisdag lyckades jag få tre timmar och inatt, tisdag till onsdag fick jag nog hela fyra timmar. Jag orkar inte. Jag är trött på att inte kunna somna och jag är trött för jag inte lyckas somna. Sömntabletterna var inget o ha heller tydligen. Tycker dock jag borde få ta dem ändå, men är ju rätt dumt att bli beroende.

Nu ska jag nog släpa mig ner till affären, och så ska jag ringa Cajsa också. Skulle vilja sova, men försöker verkligen låta bli med tanke på att jag inte kommer somna inatt då. Faktiskt duktig och håller mig vaken om dagarna nu förtiden. På fredag är det Jocke-grejen, det kan nog bli trevligt, jag bara har tappat lusten..

Over & Out.

Trött

Vad är motsattsen till sömnlös, sömnfull? I så fall är jag väldigt sömnfull idag. Fick bara två timmars sömn inatt. Riktigit tråkigt. Har haft en bra dag dock :) Känner inte för att skriva om den här, eller egentligen gör jag det, men vet att det finns dom som läser som inte ska veta något så låter bli.

Jag träffade på Tobbe idag också, riktigit trevligt. Det var mer än ett år sen nu ju, tror alla jag kommer glömma den pågen. När jag tänker efter så har han betytt mer än han anar antagligen.  Menmen. Nu ska jag nog fälla ihop här, känner att det börjar bli dags för det. Dom två timmarna börjar göra sig påminda och ímorgon väntar en hel dag fyyylld av skola. Usch :/. Nehe,.

Over & Out.

Sömnlös

Jaha, då ligger man här i sängen sömnlös. TIttade nyss på John Tucker must die, har sett den en gång innan, men den var lätt värd att se igen. Jag önskar dock att jag kunde sova istället. Men det är lättare sagt än gjort. Skönt att jag i alla fall har något att sysselsätta mig med när jag ligger här sömnlös. En laptop är guldvärd ibland. Den är iofs inte min, det är Henkes, men han är snäll nog att låna ut den till mig eftersom min egen kraschat. Jag är klantig och får virus på den. Men han försöker iaf rädda livet på min dator. Den lär stå igång några dygn känns det som. Stänger inte av den inatt i alla fall. Jag önskar verkligen att jag kunde sova. Och jag önskar att min blogg kunde fungera som den ska, men det gör den inte. Jävla cp allting ska vara idag. Känner mig lite smått arg. Jag är försonad med Benni. Och det var inte meningen att smälla i bildörren så där mycket. Jag känner mig lite smått nervös typ. Jag ska träffa Andreas imorgon. Tror det kommer bli kul, men ändå det är spännande :).

Jag undrar om Robin är sur på mig eller nåt, jag fick känslan av det när jag läste i hans blogg. Det är kul hur man kan använda sig av bloggar olika. Det finns dom som bloggar seriöst, dom som har modebloggar osv. Det finns dom som bara skriver helt ointressanta saker som man känner för, och det finns dom som skriver om sina dagar. Jag är en kombination av dom två sista tror jag, men det kan nog flyta i hop i en och samma kategori egentligen. Men för mig är bloggen en räddning. Mer än så tänker jag inte säga, men vi har alla något eget litet sätt att avreagera oss på. Detta är mitt även om jag inte alltid skriver vad jag känner så räcker det att veta att jag har möjligheten. Jag är ganska bra på att maskera mina känslor med andra ord. Dessutom känns det alltid lite bättre när jag trycker lite extra hårt på tangenterna när jag skriver.

Nämnde jag att jag är trött? Dags för mig att lägga mig nu och dessutom har jag ingen att prata med på msn nu heller, alla bara sover. Tråkmånsar. Ska försöka gå över till att läsa lite nu, kanske blir tröttare av det?

Over & Out.


Mary hos Cajsa

Japp, här sitter jag nu. Cajsa kom preciiiis ut ur duschen. Det blir lite fest ikväll, ska in till stan. Verkar luta åt topspin :).  Men nu är mamma dum och dricker, säger Fredrik i alla fall. Hon är faktiskt vår skjuts. Eller ja, tydligen inte för hon är dum mot mig. "Stanna hemma Marie" ja, eller hur. Verkligen motiverande att stanna hemma med er. :(. Jag blev faktiskt ledsen nu. Cajsa är i alla fall duktig och damsugar rummet nu. Vi sattsar på att vara i stan halv elva typ. Men blir nog taxi, men det är okej.

FESTA SKÄGGIG!!!

Over & Out.

Söndag

Gårdagen blev trevlig, inte som jag väntat mig, men mycket trevlig. Efter att jag varit hos mina kusiner körde mamma hem mig så jag kunde hämta en skiva som jag brännt, och sen plockade vi upp Louise och åkte in till Ängelholm. Väl uppe i lägenheten hittar jag Josefin, Malin, Daniel och Joakim, och Cajsa såklart! Trevligt, trevligt. Vi förfestar ett tag sen försvinner Joakim iväg till Saloon och vi stannar ett tag till eftersom vi väntar på Dan, Sandra och co.  men dom är seg så vi går till Saloon vi med så får dom komma dit. Malin ville inte med ut för att slippa bråk, så hon gick hem när vi gick till Saloon. Ungefär efter en kvart kom Malin ändå, redan för sent för att undvika bråk. Väl där är allt jättetrevligt och dom andra kommer dit. Där ifrån drar vi ner till biljarden och har allmänt trevligt men fortfarande känner jag, Lollo, Cajsa och Malin att vi måste dansa så vi drar ner till Bahnhof, inga problem att komma in trots att det var 23. Vi dansar och har allmänt trevligt fram till tre, sen drar vi hem.

Tydligen är det lite efterfest i lägenheten för där hittar vi Jossan, Sandra, Dan, Jonas, Jacke och Martin. Sen kommer även Victor och Christoffer. Hela grejen utvecklar sig i alla fall så att jag och Louise tar taxi hem med alla pojkarna utom Dan som faktiskt bor i stan. Haha.

Vid fem tiden imorse staplade jag inte här hemma och vid sex tiden idag staplade jag upp ur sängen. Nu ska jag dock skynda mig att fixa mig lite, sen ska jag åka in till min lilla Cajsa igen. :). Tar nog med några filmer vi kan kolla på också bara som sysselsättning. Men nu blev detta långt!

Over & Out.

Lördag

Just nu sitter jag hemma hos mina kusin i Förslöv. Firar min minsta kusins 8 årsdag. Skoj skoj.
Senare ikväll, typ snart egentligen ska jag in till stan och festa lite.

Åh, nu är det tårta ! :D

Over & Out.

Fredag

Jaha, härlig dag i skolan då, eller inte. Men det var faktiskt helt okej. Ikväll blir det Marie, Cajsa, Malin kväll :). Kan bara inte slå fel, Ida som saknas bara! Nu måste jag fortsätta packa ihop en massa grejer. Efter som jag vet att du läser så Tack Dan ! :). Sova i Ängelholm blir det inatt också. Skönt att slippa tänka på hur man tar sig hem. Sen imorgon blir det kusinerna, kan nog bli skoj, eller i alla fall trevligt.

Ikväll inviger jag plattången! (:

Over & Out.

Torsdag

Jaha, då började man som sagt 1345 idag. Ganska segt, men det gick bra idag i alla fall. Just nu har jag lite bråttom så jag utvecklar inte dagen så mycket. Ska in till stan med 2020 bussen. Jag, Jo och Cajsa ska sova i lägenheten. Kommer bli härligt. Dessutom slipper jag sova ensam. Menmen, nu måste jag nog rusa ändå. Vet inte vad jag ville ha sagt.

Jag är en struts, för dom är söta och det är jag med. :D

Over & Out.

Onsdag

Jaha, första skoldagen idag då. Det börjar rätt dåligt med att jag bara får 3 timmars sömn. Sen går jag på fel buss och pratar med mig själv, högt. Känns inte helt jättebra. Kommer till skolan och börjar med lite filosofi B vilket var helt okej faktiskt. Kan nog bli kul faktiskt. Seen körde vi vidare med affärsutveckling, vilket bara är ett annat ord för finansiering och kalkylering. Blir nog inte lika kul tyvärr. Sen hade vi affärsjuridik, och DET ser jag framemot. I alla fall än så länge, efter det var det dags för marknadsföring och det var bara riktigt svårt att hålla sig vaken under den lektionen. GÄSP! Slutligen hade vi i alla fall retorik, det kan nog bli bra förutom att jag hatar att prata inför folk och det är det hela kursen går ut på.

När jag kom hem idag gjorde jag inte vidare mycket först vid halv nio släpade jag mig ut till kajen där Cajsa redan var. Benni och Robin gjorde sällskap straxt efter jag kommit dit. Cajsa var dock tvungen att gå ganska omgående men jag, Benni och Robin satt kvar ett tag. Pojkar kan faktiskt vara rätt elaka ibland, i alla fall Benni, men han börjar i alla fall förstå att det är passande med ett "förlåt" då och då. Rätt trevligt för jag tror han börjar lära känna mig rätt bra nu, han vet hur han ska bete sig i speciella lägen och vad han ska säga. Jag är inte helt lätt att begripa sig på, speciellt inte att vara inärheten av med mina humörsvängningar.

Vad morgondagen för med sig vet jag inte riktigt än. Börjar inte skola förän 1345 och det är ju rätt segt. Sen vet jag inte exakt när jag slutar, runt fyra tror jag. Nu bad Andreas mig skriva något om honom, inte för jag vet vad det skulle vara menmen jag hoppas det gick bra för honom att spela nu i alla fall. Han är en tönt precis som jag och spelar wow. Haha. Nej, nu vet jag inte längre var jag få allt ifrån. Bädda upp sängen och krypa ner nu, ja.

"Behöver någon som behöver mig"


Over & out.

Tisdag

Sällan det är här jag hamnar, men det är åandrasidan det som är meningen. Tror dock att det är meningen att man ska ha något vettigt att skriva också, men det har jag så sällan så jag bara skriver en massa trams. Men det finns i alla fall en som uppskattar det.

Dagen började tidigt idag, redan halv ett fick jag släpa mig upp ur sängen. Sen kom mormor och hämtade mig så åkte vi och bytade en julklapp, har nu en fin plattång. Hoppas det är bra också bara. Sen fick mormor det brilljanta idéen att vi skulle köra till min morbror, bara för att se om han var hemma. Det var han såklart, så där fastnade vi i några timmar. Han var dock snäll och matade mig, åt inte frukost innan jag åkte hemifrån. Sen fick jag hjälpa honom skriva in en massa möten i hans klaender. Det kan inte vara kul att ha hela sitt år fullbokat med möten till höger och vänster. När jag väl kom hem gjorde jag inte direkt mycket. Har träffat Cajsa en stund ikväll på kajen, alltid lika trevligt.

Nu sitter jag mest här och tittar på mitt schema, den här terminen läser jag affärsjuridik, svenska c, affärsutveckling, internationell ekonomi, filosfi B, marknadsföring och retorik. Ska läsa upp ett eller ett par betyg också. Så så är det. Jag känner det, det kommer bli ett bra år. Nu ska jag lägga mig och skriva ner lite saker. Sen ska jag försöka sova, ska upp halv sju, inte van vid att lägga mig nu, och absolut inte van vid att gå upp halv sju?! Uuääh.

Som rekomendation idag blir det en låt: Freezepop - I'm not your gameboy

Over & Out.

Jaha

En kväll fylld av bråk och tårar. Kul liv.
Men men, nu är faktiskt klockan mycket och jag ska umgås lite med min mormor imorgon så lika bra att lägga sig. Dessutom är det skola på onsdag. ÅNGEST.
Kräk.

Over & Out.

Orka?

Sov som sagt bort kvällen igår och vaknade vid midnatt, skulle stänga av datorn o så, men fastnade till typ två. :/.  Men sen la jag mig i alla fall men lyckas jag somna? NEJ! Klockan 0516 tittade jag på klockan senast inatt eller imorse, så jag antar jag somnade runt halv sex. Kul liv. Och sen när jag äntligen lyckas somna, ja då drömmer jag att alla är psykopater och vill skära av mig mitt ansikte och bränna mig, eller vissa av mina kroppsdelar medans jag fortfarande lever. Mindre trevligt. Dessutom så hatar jag känslan av att vara jagad och den känslan förföljde mig genom hela drömmen. Orka? Nej. :(

Over & Out.


Uuh,.

Varför gör jag såhär, sover bort hela kvällen och vaknar typ vid tolv? :(.
Orkar inte riktigt.
Jag är sjuukt hungrig nu, inte ätit så mycket idag.
Men vet inte om jag vågar äta, mår inte så bra.
Men seriöst, vad är nu det här?
Cajsa, jag tror faktiskt jag är lite förälskad i oss. Hela grejen.
Säger bara vi mot världen. Som förövrigt är en väldigt bra låt som jag hörde idag.

Orka.

Over & Out.

Mary hos Jo

Jupp, nu sitter vi i Båstad i Josefins lilla lya :). Här är faktiskt rätt mysigt. Me like.
Snart kommer Fegge och då ska vi åka till Adam. Kan säkert bli riktigt trevligt där ikväll tror jag.
Och jag hoppas verkligen på det också. Sen ska vi sova där i natt också, skönt att slippa tänka på skjuts hem och sånt, det är bara jobbigt anser jag.

Jag dricker faktiskt Cajsas öl nu, fick nog av mitt vin igår, kan inte dricka det idag också.
Jag hoppas Sandra också kommer ikväll, trots tvivel tror jag faktiskt hon kommer :).

förresten, mitt hår är faktiskt fint ikväll :)

Over & Out.

Fredag

Jaha, jaha, jaha..
Lite lagom irriterad förra inlägget ja, menmen.

Dagen blev INTE som planerat.
Jag försov mig, mamma väckte mig kvart i elva skulle ta bussen 20 över.
Kände att det inte var så aktuellt att springa upp och duscha då och sen sminka mig o grejer.
Så jag ringde Louise och vi ställde in väla.
I kväll blir det däremot till att dra sig upp till Louise pappa och ha lite tjejkväll.
Blir dock bara jag, Louise och Cajsa, men det är inte helt fel :).
Dricka lite vin och bara umgås :). Trevligt värre. Kanske blir nån film också.

Mitt rum är faktiskt stäädat!
Och jag är hungrig, inte ätit idag :(.
Åt jag igår? Jajo, det gjorde jag faktiskt. 

Tycker inte om att drömma ibland, men ibland älskar jag faktiskt det.
Men inatt var faktiskt Dan elak mot mig, i drömmen dvs. :P.
Nu måste jag faktiskt spela lite wow, sen ska jag duscha. Ja, jag är en tönt!

Over & Out.

Sömn?

Fan vad ja ginte kan sova.

Jag är sjuuukt irriterad.
Har är en starkt dominerande känsla, hat. Och ja, jag menar verkligen hat.
Jag blir så trött.
Och nu ska jag som är så jävla stolt tydligen höra av mig när jag vill prata,. Yeeah right.
Jag funkar inte så, jag kan inte.

Torsdag

Ännu en dag av mitt dyrbara, underbara jullov har passerat.
Vaknade två, städade rummet och skulle sen åkt till Ängelholm.
Det blev dock inte av så jag och Louise gick och köpte lite kakor och fikade hemma hos mig istället.
Vi tittade på film samtidigt, A Cinderella Story, lite gulligull.
Lite små deprimerande att se filmer som bara visar det jag vill ha, och saknar.
Jaaa, jag pratar om kärlek :/.

Menmen, sen kom i alla fall Cajsa hit ungefär 5 minuter efter att Louise hade gått.
Så kollade vi America History X, den filmen är grymt bra. Jag känner sådär, harkärlek för den.
Sen runt tio tiden drog Cajsa också hem och jag blev ensam igen. Tycker inte om att vara ensam :(

Nu är jag uttråkad, men morgondagen kan nog bli rolig i alla fall.
Ska åka till väla med tjejerna :). I alla fall tror jag det.
Nehe, nu får det vara nog, dags för sängen, ska bara se klart CSI.
Fast det kan jag faktiskt göra från sängen :).

Over & Out.


Iiihk.

Dagen hitills: Vakna av en ilsken pappa runt tolv. Slappa vidare i sängen dra igång en film. Den tog slut kvart i tre, sen in i duschen och nu sitter jag här och har tvn igång. Angel är rätt trevligt.

Dagen framöver: Tanken är ju att jag och Cajsa ska ta bussen in 1605 till ängelholm. Sen ska vi hämta ut biobiljetter, sen ska vi typ ta en fika, sen ska vi kolla bion vid 18 tiden och där efter ska vi käka. Ritkgit mysigt. :). Hoppas allt går enligt planerna, men nu måste jag bli färdig med mig själv, så här kan jag inte åka iväg.

Det smakar blod i min mun :/.

Over & Out.


...




2006 har gått så sjukt fort.





Nyår och grejer

Jahapp, nyårsafton igår då.
Aftonen började bra med lite middag med famlijen här hemma.
Jättegott allting, speciellt efterrätten :).
Sen körde jag och Henke till Förslöv, hämtade upp Björn och Kalle och körde sen till Pontus sommar stuga. Där var Pontus(såklart), Fredrik, Linus och Robin redan. Sen spelade vi pyramiden och treman, jäkla spel det där treman. Vid halv elva lämnade vi stugan och åkte in till Ängelholm, till Anton.
Henke släppte av mig där och körde sen. Träffade alla underbara människor :).
Hade jätte trevligt och sen drog vi vidare hem till Dan. :).
Sen sov jag hemma hos Dan och tog bussen hem 1420 idag. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket. Mest suttit, käkat frukost, spelat lite wow, pratat med folk, tittat på film med Benni och lite så.
Faktiskt mysigt att titta på film när det blåser sähär mycket. Tända lite ljus och så. Och det är ju alltid en fördel om man slipper vara ensam, vilket jag slapp. :).
Ikväll skulle jag umgås med Cajsa hade jag tänkt, efter filmen i alla fall, men får inte tag på henne på msn och om hon nu somnat känns det dumt att väcka henne. Men hade varit skönt att bara lämna här.

Jag tycker inte ritkigt om mig själv för jag ringer alltid samtal jag inte borde när jag dricker.
Ska köpa mobil med alkolås. Så det är så. Självklart hände det lite mindre trevliga saker under kvällen också men jag väljer att inte skriva dom, för det är ju inte dom jag vill berätta om. Men om intresse finns så är det som vanligt bara att fråga :)

Nu ska jag lägga mig och göra iiiingenting, bara vänta på att klockan ska bli 0100 så jag kan kolla CSI :).

Over & Out.

RSS 2.0