18 aug

Senaste: Spenderat massa pengar på kläder (motsvarande en ny tv var det nån som påpekade). Fest, jobb & bio.

under shoppingturen blev det tre par nya skor, tre par nya byxor, en tröja, en kofta, ett nattlinne, leggings, strumbyxor och underkläder. Helt underbar shoppingtur på Väla. Första gången jag körde dit också för den delen, men det var inga problem så klart.

Helgen som nyss passerade var hård och när jag vaknade imorse var jag äckligt bakis, och då kan jag ju tillägga att jag inte drack en droppe alkohol under gårdagen, det satt i sen lördagen. Det var en kaotisk helg, jag har inte druckit alkhol på väldigt länge, inte så här, jag blev berusad i fredags men i lördags då var jag, ja, jag vet inte hur det kan beskrivas, borta helt enkelt. Så vill jag aldrig ha det igen och jag hatar minnesluckor.

Nu har det dargit igång en ny vecka och sorgligt nog är det tidig vecka denna gången, vilket alltid känns rätt segt men det ska nog gå förutom att jag jobbar på banan med Caj & Richard, det kan bli rätt drygt för dom bara mobbar mig hela tiden, men jag överlever säkert.

Ikväll var jag på bio med mamma, vi tittade på Mamma Mia och jag måste säga att jag tyckte den var bra faktiskt. Innan den började gjorde dom reklam för lite filmer som ska komma då bland annat Wall-E, som jag kan rekomendera skarpt, me like. Dom visade lite om Kung Fu Panda också som jag också gillade, fast inte som barnfilm, det var den för våldsam för, men lagom för mig. Haha. Tänkte jag skulle se Drakkejsarens Grav i veckan också. Nu, precis som vanligt springer tiden iväg och jag måste sova.

Godnatt!



6 aug

Om jag ska orka börja blogga igen? Troligen inte, men se till att det kommer lite strö inlägg då och då, mest troligt.
hej
Snart är sommaren slut och därmed jobbet på Måleriet, tyvärr. Jag måste säga att jag trivts grymt bra med jobbet och har dessutom fått en drös nya vänner. Vilket aldrig är fel. Jag har också tagit mig i kragen och lyckats ta det där förbannade körkortet som nu, i efterhand är väldigt skönt att ha, måste jag säga. Att familjen skaffade en bil till dagen innan min uppkörning skadade inte heller, då jag nu har en bil jag kan kalla för min (även om den inte är det)  :).  Kanske lägger upp en bild på den, men just nu har jag ingen. Inget kul att ta kort på den, alla andra gör det. :/.

Vad händer mer? Jag och Christoffer firar snart ett år, vilket känns väligt overkligt, kan inte fatta att tiden gått så fort. Tokigt. Det är snart dags att söka jobb igen som sagt, men jag önskar att jag hade en aning om vad jag är intresserad av så jag kan försöka söka jobb inom det området i alla fall. Yrket som fortfarande fastnat är frivårdsinspektör, men senaste tiden har det poppat upp lite andra tankar och idéer också. Vi får väl se.

Livet har många överraskningar och när jag stöter på något, good or bad, ska jag försöka uppdatera här så att dom som vill kan hänga med. Den senaste tiden har haft en del sånna och jag känner mig faktiskt lite förvirrad för tillfället, men det får vara nog om allt gammalt, det är ny dag idag, och jag tror bestämt det kommer en  imorgon också, och för att jag ska orka jobba 05 - 1330 måste jag snart sova, så nu blir det en cigg, en dusch och sen sova.

Godnatt.











RSS 2.0