Fredag

Ska jobba idag som vanligt. Som sagt nu börjar det ta riktigt hårt. Redan jobbat 15 dagar på sträck och har sju dagar kvar.. Tar rätt hårt, speciellt när jag jobbat varje helg i fem veckor nu. Aldrig nån tid att festa med mina vänner. Men i helgen är det Grevie festen och jag har fixat så jag kan festa på lördag. För jag börjar sju och jobbar till två eller nåt sånt, o sen på söndag börjar jag sent. Riiiktigt äckligt skönt. Ikväll efter jobbet ska jag hem till Carro och Mattias och då ska Carro få noppa mina ögonbryn inför helgen, måste ju vara fin när jag ska träffa min blivande man..

Mamma o pappa är söta, dom försöker tapetsera i stora rummet. Men tror mamma kommer ge upp snart och lämna honom i fred. Han trivs ändå bäst med att göra allt själv även om han inte vill erkänna det. Nehe, nu ska jag käka frukost, sen städa mitt rum. Och sen till jobbet. Blä.

Kevlarsjäl

Kent - kevlarsjäl


Jaha, så sitter man här igen, spelar travian och filosoferar över sitt (värdelösa?) liv. Slutsatsen brukar i alla fall hamna på det hållet, tyvärr. Men innerst inne vet jag väl att det inte är så, kanske. Jaha, sommar alltså. Inte mycket till sommar får man ju lov att säga, men dom senaste dagarna har det skärp till sig och nu skiner solen igen. inte för att det gör mig varken till eller från. Jag kom på en sak, jag känner mig inte längre trygg hemma, det är fan inte bra alltså.

Nehe, resten som bara vill välla ur mig är lite fööör personligt, så det blir dagboken. Klockan är dessutom mycket så jag måste göra mig i ordning för jobbet. skogsliden som gäller idag 1300-2130. Sen skogsliden imorgon och söndag och på måndag blir det caféet.. Skoj med två jobb men mindre skoj att jobba konstant varje dag i 19 dagar eller vad jag nu räknade det till. Men nej, frukost nu, sen kläder sen köra till jobb. 

vinkevink.





tröttis

Muchos tröttis.
Mycket fest igår och jag och Cajsa sjöng en massa..
Jobbat idag och jobb imorgon, kul liv, vill spy på skiten, eller nej, inte spy...

Men ikväll är det dagboksläge.
If you know what I mean. Cajle i alla fall.

uh..

Sprit är bra.
Milkshake är dåligt.

list of what is wrong

And pray to god he hears you..

Sitter och llyssnar på the Fray - how to save a life.
ironiskt nog har den låten räddat mitt liv många gånger.

Ikväll är det fest hos Jocke, smått tråkigt eftersom det är avskedsfest...
Blir faktiskt helt ledsen av att tänka på det insåg jag nu.. Kommer sakna honom.


Nu är det här min första lediga dag på en vecka, man bli fan knäpp av att jobba varje dag. Men sen är det tillbaks till det jävla skitstället imorgon. Jag blir så trött. Men det är bara att bita ihop och hoppas på det bästa.

liksom nej

jävla horliv.
mitt jobb suger och min rygg dödar mig.
Det där lite liksom fel, men orka.

Dessutom är inte Cajsa på msn och jag behöver VILA !

kul.

Jag är ful & äcklig.
Pappa ska åka bort och mamma ska dö.
KUL JÄVLA LIV.

Whiskey in the jar

Mycket bra låt :)
Då ska vi se, vad har hänt..
Blev inte så mycket festande, jag fick en pisskväll. Får ta igen det på fredag, på Jolens och Johnnys fest. Ska dock jobba på fredag också, men bara 0730-1230 så det är lugnt. Trevligt att tjäna pengar. På tal om det så sökte jag jobb på "på kanelen" idag. Det blir nog bra, hoppas det blir lite jobb, tycker det är kul. Alltid velat jobba på café :).

Nehe, sen händer det väl inte så mycket mer, ska hämta Cajsa på jobb idag sen köra hem till henne o slagga där. Kan nock bli mysepysigt.

RSS 2.0