16 november

Nu har jag spenderat ytterligare en vecka hemma hos Caj, det var härligt. Känns som om jag bor där, spenderar mer tid där än hemma. Om jag fick bestämma skulle jag alltid vara där. Den här veckan har Carro gjort mig sällskap också, det har varit jätterioligt, vi träffas för sällan. Speciellt på kvällarna var det skönt att ha Carro där eftersom Caj jobbade sent. Läskigt och väldigt mörkt i skogen på kvällen.

I lördags var jag och Caj på ytterligare en avskedsmiddag med jobbet. En räckte inte och fler kommer det säkert bli, jag har ju faktiskt sagt det att när jag har flyttat hem till honom blir det inflyttningsfest för bara jobbet. Det var i alla fall mycket trevligt igår och när vi kom hem igen hade Jossan kommit till Carros undsättning i skogen så vi spelade lite kort, sen somnade jag gott.

Idag kom jag upp i hyfsad tid, tog en dusch, diskade och gjorde kaffe, jag tror det var kaffedoften som lockade ner Carro för trapporna och för att göra mig sällskap. Vi tittade på film, Eragon som jag faktiskt tycker om jättemycket, jag vill också kunna flyga på drakar. Ungefär när filmen var slut släpade sig min älskling upp ur sängen och sen körde vi och lämnade Carro på stationen och handlade. Nu är vi hemma hos mig, har ätit middag här men ska snart bege oss hem till skogen igen.

På återseende.

Flyg iväg med mig?


 


7 november

12:06
Vaknade ganska nyligen, gick upp och startade datorn, började prata med Josefin min lilla stjärna i mörkret som får mig att må bra. Det känns lite ljusare nu faktiskt. Men inte helt bra, jag orkar inte bråka!

Jävla skiiit, varför håller ams på och fitta sig nu då? Har missat nån jäkla "jobbsökaraktivitet " så jag är avanmäld igen, KUL, KUL JÄVLA LIV!

Ett tips till alla för dagen, håll er undan, det är storm i mitt hjärta.

7 november

01:07
Dags att bryta radiotystnaden, jag har spenderat den senaste veckan hos Caj, vilket varit trevligt, förutom att vi bråkar idag. Vilket verkar vara dagens trend för Christoffer bråkar också med mig och bakgrunden har jag just nu mamma som bråkar med pappa. Underbart, verkligen. Fittliv.

Allt jag vill är att somna, och sova bort mitt liv. Men för att inte bara vara deppig tänkte jag visa världens sötaste.



Erkänn att du vill ha den? :)



RSS 2.0