8 januari

Vaknade 13:00 nästan utvilad efter den långa natten, fick en mysig frukost av Caj vid nya bordet, vi köpte nya koppar också som blev invigda. Det var jättemysigt och jag älskar att bli överraskad av framdukad frukost, min man vet vad jag vill ha. Efter frukosten och en tags degande och planerande av dagen så strunta vi i alla planer och åkte till stallet i stället och hälsade på. Jag är så kär! Efter stallet körde vi till Arons och handlade lite, blev mest bröd & mjölk och sen hem till skogen och fixa lite till, vi duschade och gjorde oss fina för Josefin bjöd minsann på middag ikväll. Det var riktigt gott, det blev korvgryta och ris. Efterrätten var en massa lösgodis så det var ju inte helt fel det heller. Vi tittade på filmen Matte söker Husse som gick på 3an ikväll den var väl okej, lite väl töntig bara, sen blev det Scrubs, en mycket trevlig kväll må jag säga. Tack till Josefin, vi kanske kan locka dig med middag en annan dag?

Nu långt om länge tänkte jag försöka sova, dags att inviga sängen ju...

G'nite folks!

7 januari

Jag och min älskade gick upp vid elva tiden och begav oss ut för att promenera, riktigt mysigt, snön låg vit och solen sken, tycker det är en bra kombination. Vi gick "vanliga" rundan fast baklänges, kom på att man slipper värsta backen då, lite dåligt av mig, får ta rundan rätt håll nästa gång. Sen när vi kom hem gjorde vi oss i ordning och körde iväg till Jysk, fick för oss att köpa ny säng då den gamla inte var så bra längre, vi hittade vår säng ganska snabbt och köpte två 90' sängar och en 180' bäddmadrass. Vi lyckats trycka in allting i min bil, tur man har kombi. Baksätena var fällda, framsätena var maximallt framdragna och uppskruvade. Tur att Caj körde för jag kunde inte ens sitta lite normalt, satt ihoptryck som en boll med stortån i örat och armarna mellan brösten ungefär. Hem kom vi i alla fall.

Vi lastade av och bar upp sängarna och sen körde vi till IKEA i jakt på sängstomme. Vi hittade en snygg i Malm serien i mellanbrun trä, stilfullt. Jag tyckte vi skulle köpa den och sagt och gjort. Vi köpte sängstommen, ett köksbord + 4 stolar och lite annat smått och gott. Även det tryckte vi in i bilen. Sängstommen fick vi dock hämta ute på Berga, men det gjorde inte så mycket.

Vi körde hem och bar in allt i lägenheten som plötsligt kändes väldigt liten och sen satte vi igång, jag började skruva med köksbordet och Caj började laga mat. Kyckling curry, minsann, mums. Min karl han kan han :). Vi åt middag vid nio tiden och sen fortsatte vi skruva, älsklingen gick upp och började med sängen medans jag fixade klart där nere, när jag var klar kokade jag kaffe och fixade ihop lite mackor som jag sen dukade fram på det nya fina bordet, sen tände jag lite ljus och hämtade ner min älskade.

Vi fortsatte skruva, städa, flytta om, skura, torka av, tvätta och fixa hela natten, när klockan var fyra lastade vi ut alla kartonger i bilen. körde och slängde dom och sen körde vi till statoil, älsklingen min behövde snus. På tal om nikotin, så klarade jag mig inte ens 24h. Innan vi körde till Jysk köpte jag nya cigg, jag är dålig, jag vet! Vi kom i säng vid halv sex och då somnade vi gott i nya sängen.

Arrividercí!


6 januari

Var uppe alldeles för länge som vanligt, kom isäng vid fem tiden, men det var mest för att jag och Caj pratade, det var dags att reda upp en del, men somvanligt håller vi oss positiva här i bloggen. Tycker folk det är tråkigt att höra om bra dagar? Jag känner att jag vill vara positiv, inte skriva typ "bråkade med Caj, brände maten & grät i tre timmar". Är det sånt du vill läsa är du inne i fel blogg. I alla fall fick vi pratat ut och allt känns bra nu.

På kvällen var vi i Grevie och åt middag, smörgåstårta minsann, riktigt gott, pappa som hade fixat den, han är bäst. Sen åkte jag och min älskade hem till skogen och hade lite mys med chips & dipp, inte helt fel. Jag tänkte jag skulle hedra mitt nyårslöfte som var att sluta röka (nångång under året) så 21:00 tog jag min sista cigg.

Just det, skickade även in papper till a-kassan så förhoppningsvis slutar dom hålla på och störa sig och ger mig pengar. Börjar bli lite tomt i plånboken. Menmen, nu ska jag mysa med min älskade :)

Arrividercí!

1 - 5 januari

Jag har slarvat än en gång! Nu kommer en liten sammandragning, inte för att det hänt så värst många upphetsande saker. I Torsdags sov vi länge länge och förstörde hela dygnsrytmen jag nyss skaffat mig. På kvällen var vi hos Cajsa och bara tog det lungt, tittade lite på tv och snackade, mycket trevligt. I fredags blev det en lugn kväll, körde till McDonalds en runda på kvällskvisten, chesse burgare & milkshake, ja! Vi körde hem med maten och startade en Indiana Jones film och bara njöt. I Lördags åkte Carro hem så vi körde henne till stationen och vinkade av henne, sen gjorde vi inte så mycket förän vi skulle köra hem till Grevie och äta middag (jag sa ju att det inte skulle vara så upphetsande). Det var i alla fall trevligt men vi stannade inte så länge, körde hem till skogen då min älskade beordrade mig att klä av mig, låter snuskigt eller hur? Nej, jag skulle i alla fall få massage, och det fick jag, det var så skönt att jag somnade, vaknade till vid tio och gick upp, sen kom jag nog inte i säng förän tre igen.

Igår var jag och Caj ute och gick en runda riktigt skönt, när man bor här så hittar man dessutom alltid nya stigar, vi var vilse hälften av tiden, precis som det ska vara. Sen framåt kvällen skulle vi köra och handla men Cajs bil ville sig inte, vi lyckades öppna en dörr men inte stänga den igen, jävla skit. Stod ute i kylan i säkert en timme och mina tår blev isbitar. Till slut gav Caj upp och så tog vi min bil. Inte för att den är mer stabil, här om kvällen när vi var ute och rökte runt tolv tiden så lystet mörkret upp av röda ljus.
J: Vem ska köra nu?
C: Vet inte
J: *går en bit mot vägen* Men det är ju jag! Det är ju min bil som lyser!
C: Sitter det nån i den?
J: Det tror jag inte..
Sen gick jag fram och sparkade på framdäcket så slockande mina bromsljusen igen, men lite skumt var det, dom ska faktiskt inte sätta igång av sig själv. Det spökar i min bil.

Jaja, vi fick i alla fall handlat och när vi kom hem lagade Caj mat till mig, tacos blev det minsann. Jag hade nog lite feber igår med för jag låg på soffan, ställde in fläkten på 30+ och hade en filt och ett täcke på mig. Jossan kom och hälsade på vid halv tolv och då tittade vi på en Indiana Jones film till, måste ju plöja igenom dom förr eller senare. Vi kom dock inte i säng förän runt halv fem. Idag vaknade jag vid tio, släpade mig upp, vek tvätt, starta ny maskin, diskade och satte igång en kanna kaffe. Efter det gick jag ut och rökte och utan att tänka mig för gick jag upp här direkt efter ciggen, så nu är kaffet klart sen länge där nere, står och bränner i kannan bara, usch. Får nog kila ner nu. Men senare idag kommer i alla fall Josefin hit och då ska vi gå en runda, mysigt mysigt.

Arrividercí!

RSS 2.0