Söndag

Tänkte att det kanske skulle vara dags att skriva igen, inte för jag vet om det finns någon kvar som läser, men det spelar ingen roll, det är skönt att skriva av sig lite.

Veckan som har gått har varit bra, i tisdags klarade jag min uppskrivning så snart blir det uppkörning också. Och det ser jag fram emot, jag vill verkligen ha mitt körtkort, Jag söker fortfarande jobb för fullt, jag har hittat några jag vill ha så förhoppningsvis får jag nån av dem. Vid det här laget är jag inte direkt kräsen vilket jobb som helst blir bra. Så länge jag får pengar för det. Mitt mål är verkligen att flytta så snart jag kan. Antagligen tillsammans med min älskling om han får reda på sin ekonomi.

Imorgon är det arbetsförmedlingen som gäller vid 10 och på eftermiddagen blir det körskolan och kra lite :).
Kanske solar också om jag får tid till det, det vore skönt, lite små sugen på det faktiskt.

Man kanske skulle ta att plugg? Många tankar som snurrar men nu är det dags att sova.


Gott nytt år

i efterskott då.

Har hänt rätt mycket förra året om man ser tillbaka på det, tog studenten, fick jobb, blev arbetslös, träffade Christoffer, tog ett beslut om körkortet och pappa åkte iväg till Sudan.

Ja, jag o christoffer är fortfarande kära o galna, så det går bra. Intensivkursen till körkortet börjar på måndag, och pappa, ja han är fortfarande borta. Sjukt tungt känns det, värsta var nog julen utan honom, men det klarade vi rätt bra trots allt. Man går runt lite små ledsen hela tiden nästan.

Nyårsafton var helt okej, jag och Christoffer åt och det var god mat o så, som jag lagat :). Tråkigt nog var jag jätteförkyld så sen sov jag ett tag vi tittade på nån film, smällde raketer och gick ner till Louise för att dricka lite champange. Iofs hade hon, Ebbe och Robin åkt till Förslöv men mamma var där i alla fall. Så det var ju trevligt o så, men inte kul. Jag saknade nog mest det gamla vanliga folket. Allt var så annorlunda, och folk var så utspridda. Missförstånd angående kvällen uppstod också.

Om jag ser tillbaka är jag nog glad att det är ett nytt år och satsar med nya krafter på att det ska bli ett bättre :).
Fylla 20, ta körtkort, få jobb, bil (?), lägenhet. Fast då är det rätt viktigt att jag får jobb först. Menmen, satsar hårt i alla fall.

God fortsättning :)

RSS 2.0