31 december

I dag har det inte hunnit hända så mycket än, har vaknat och det är ungefär det enda som har hänt. Dagen kommer att fortlöpa med duschar, matlagning och en smula städning. Markus kommer hit vid sju tiden och då ska maten vara klar, så det blir lite att stå i, tre rätter o allt. Men det ska jag nog klara av, mästerkock som jag är. Menyn ser ut som såhär, förrätt smörstekt bröd med egenhändigt ihop rörd röra med räkor & ägg och lite sånt, varmrätt ungsstekta rotfrukter och potatis med ryggbiff och bearneisås och efterrätt den alltid så klassiska Pannacottan. Mums :).

Sen ikväll eftermiddagen kanske vi ska ta oss in till Ängelholm till Cajsa det hade varit trevligt, se massa, många, fina raketer. Nästan det bästa med nyår ju, jag är sån som inte har något emot att bokstavligt talat elda upp mina pengar, hur är det för dig? Är raketerna viktiga för dig? 

Nu ska jag kila ner och få i mig lite kaffe och frukost. Jag återkommer med detaljer om kvällen imorgon.

Arrividercí!


GOTT NYTT ÅR!!!

30 december

Idag gick jag upp redan vid halv tio och smög iväg till affären. Köpte hem frallor, pålägg, mjölk och annat smått och gott. Körde hem och förberedde frukosten, kokade kaffe och kallade på mina små barn Caj & Carro. Det var mysepys, tycker om att fixa för andra. Sen körde vi in till Ängelholm och handlade, först på systemet och köpte champagne och sen till Maxi och handla till nyårs middagen.

Vi fick tag i allt vi skulle ha och sen körde vi hem till Skogen och lastade av, sen körde vi ner till Båstad till Mattias och hämtade Carros grejer som hon hade kvar där. Sen körde vi till Grevie och lämnade grejer där, och hämtade en scart, så vi kan koppla in PS2an hos Caj så vi kan sjunga singstar. Sen körde vi ner till Louise och lämnade saker och pratade lite om morgondagen. Sen körde vi till Statoil och åt kvällsmat, blev en korv, sen körde vi hem till Skogen och bara tog det lungt, spelade lite kort.

Blev sängen runt två som vanligt, måste ju vänja sig nu till nyår. :)

Arrividercí!

29 december

Idag vaknade jag och fick för mig att ge mig in i mellandagsrea-djungeln. Vi åkte till Väla och jag spenderade muchos dineros men det blev fina kläder i alla fall, införskaffade mig även lite smycke, smink och underkläder. Jag kan inte berätta hur jag har kommit fram till det men jag har lärt mig en ny sak om Carro, hon faller för grupptryck, från mig i alla fall. Sen var på systemet och brände pengar på en massa vin & sprit, lustigit nog glömde vi champagnen. Sen körde vi hem till Skogen och spelade kort och drack äckligt vitt alkisvin som Carro fått med sig hemifrån. Jag valde att öppna en flaska rött istället och sen blev det sängen.

När vi körde på motorvägen i Hjärnarp mot Väla som var där en massa blå, röd och gul ljus på andra sidan vägen.
J: Oj vad mycket poliser och grejer.
C: Ja det ha antagligen hänt något.
J: Nej, det kanske bara är en lastbilskontroll.
C: Men Marie, lastbilen ligger i diket!

Hoppsan, men man kan ju inte ha rätt alltid :).

Adios!

28 december

Finns inte så mycket att säga om dagen, vaknade och var bakis, Caroline väckte oss med kaffe & mackor. Jag hade iofs föredragit cola & chips men det var faktiskt mycket bra gjort av henne. Vi spenderade eftermiddagen åt att spela lite mer Buzz och att spela kort med hennes syster Camilla. Vi körde hemåt vid sex eller sju på kvällen och väl hemma så tog vi bara det lungt. Jag la mig vid halv två och Carro satt upp en timme till och Caj två timmar till.

Adjö gott folk.

27 december

Idag bilade vi ner till Malmö, det var inga problem förutom att Caj borde lära sig att lyssna på mig, när jag ger anvisningar om vägen, jag blir galen på honom när han inte lyssnar och chockerande nog hamnar FEL.Väl framme träffade jag i alla fall Carolines mamma och det var mycket trevligt. Carro matade oss och sen började vi dricka vin och sjunga singstar för att förbereda vår utgång. Vi kände oss stressade att hinna med åtta bussen som planerat så vi tog den klockan nio, konstigt nog fick vi stressa ändå.

Vi hoppade av bussen på Södervärn som jag råkar hata, men det gick ganska bra, vi passade in bland alla fyllon när vi korkade upp vinflaskan och delade den på påväg till L'Angelo. Väl där träffade vi på Carolines vänner som var mycket trevliga hela högen. Det blev en tidig kväll och vi tog bussen hemåt redan vid tolv.

När vi kom hem till Carro igen satt hennes familj uppe och spelade Buzz som vi deltog, inte för att jag kunde tillföra så mycket, men jag kunde ju låtsas i alla fall. Sen blev det sängen runt två.


Arrividercí!


26 december

Dagen började med en uppiggande dusch, vilket aldrig är fel på morgonkvisten. Sen blev det kaffe, plocka undan lite och diska. Efter vi duckit kaffe körde jag & Caj och hälsade på min älskade farmi & farfar. Vi skulle fikat med han inte, men vi pratat lite och jag fick julklapp, så det var mysigt ändå. Sen körde vi hem till Grevie och åt middag. Vi tittade lite på Scrubs med pappa sen körde vi hem till skogen igen, tittade på den första Indiana Jones filmen, det var ganska trevligt. Sen körde vi in till Ängelholm till McDonalds och sen hem och åt, tittade lite på tv, såg en film med Michael Douglas men det tog femton år och en dator för att komma på hans namn.

Nu är det dags för sängen för imorgon ska jag och Caj bila ner till Malmö till Caroline, hennes mamma vill tydligen träffa mig och det är på tiden. 

Godnatt gott folk.

25 december

Gårdagen var perfekt. Julaftonen firades precis som den ska med god mat, gott sällskap och många julklappar. Bara helt underbart, så man blir varm i kroppen av att bara tänka på det, så perfekt jul var det. Idag vaknade vi sent och då gjorde vi faktiskt ingenting, Framåt kvällen körde vi hem till Grevie och åt mer julmat och sen begav vi oss tillbaka till skogen och hade en helmysig kväll.

I julklapp fick jag lite allt möjligt men bland annat ny mobil och presentkort på valfri spabehandling, inte illa :).

Adios Amigas!


24 december

Vi vet ju alla vilken dag det är idag!, GOD JUL!

Dagen bröjade med att jag vaknade upp med min älskade och nu ska vi snart äta en mysig julfrukost med mamma & pappa. Sen blir det till att ta det lungt, duscha osv. Kalle Anka naturligtvis. Och sen ska vi iväg till våra kusiner i Förslöv och fira jul. Dan har fest ikväll så kanske blir en runda till Ängelholm också, men det är ett kanske.

Första julen med Caj, kan inte hjälpa att tycka att det hela är lite extra mysigt.


God Jul!

23 december

Somnade inte förän vid sex tiden i morse men vaknade vid halv tio ändå minsann. Pratade lite i telefon med min älskade som inte hade somnat än, helt galet. Sen väckte mamma mig vid tolv igen tror jag och klockan ett gick jag upp. Direkt upp och började klä julgranen. Ringde och väckte älsklingen också för han hade äntligen lyckats somna.

Sen började jag och mamma att slå in julklappar och fixa med det sista. Griljerade skinkan o så. vid fyra kom min älsklng hit och då spelade vi lite GH3, så länge sen nu ju, men gick oväntat bra. Sen åt vi mat med familjen, alltid lika trevligt.

Efter maten bytade jag julklapp med Helena, mycket spännande, lyckas aldrig lista ut hennes julklappar, hur mycket jag än försöker. Sen gick jag och Caj in, spelade en runda TP, jag vann. Sen började det en film på femman klockan åtta som vi tittat på, mycket mysig film. Elf hette den handlade om en tomtenisse som egentligen är människa som åker till new york för att hitta sin riktiga pappa. Nu ska vi snart åka ner till Josefin och muntra upp henne, eller nåt åt det hållet. Kanske åka in en runda till Ängelholm i alla fall.

Nu är det tillräckligt när i alla fall, vill säga till dom som kanske inte har tid att läsa här imorgon.

GOD JUL!

Hoppas ni får en mysig och helt underbar jul och att ni får många julklappar och njuter av tiden med familjen.


22 december

Hej o hå.
Idag började dagen minsann i männsklig tid, klockan tio vaknade jag av Cajs alarm och var morgon pigg, försökte få upp honom ur sängen och tjatade en massa på honom och ställde en rad frågor som han inte bara kunde svara "Mmm" på. Vid tjugo över tio nånting så ringde min mobil som låg på laddning i vardagsrummet så det det var att till att hoppa upp och svara. Det var Carro som ringde och medelade att hon tänkte ställa upp för mig (igen) och hämta mina saker som jag hade hos kvar hos mitt x. Underbart att veta att mina saker är i rätta händer igen.

Sen gick Caj också upp, han körde till Ängelholm för att inhandla min sista julklapp, spännande. Jag duschade, städade lite och diskade lite. Sen kom Caj igen och jag begav mig hemåt, trodde jag. Istället för att köra hem körde jag till stallet och hälsade på Jossan, Cajsa och Jenny. Tittade på när dom red och frys rumpan av mig, men jag blev kär i hästarna i alla fall, mysiga djur det där.

Sen körde vi in till Ängelholm och käkade på Natalie, jag, Jossan och Cajsa. Fläskfilé Oscar, pommes och bearniesås, mycket gott. Sen körde jag hem till Caj och hälsade på, slutade med att vi hamnade i sängen och hade mysigt, sen somnade vi, vaknade till tjugo över elva och var redo att bege mig hemåt. Kom på att pappa skulle köra min bil imorgon och var därför tvungen att tvätta den, så Caj åkte med mig in till Statoil vid tolv och tvättade min bil. Diamanttvätt blev det minsann, men bara för att hjälpa Sandra att vinna biltvättstävlingen. 

Bilen blev jättefin, körde i alla fall och släpte av älsklingen hemma i Skogen och begav mig hemåt mot Grevie. Sen jag kom hem har jag mest suttit framför datorn. Upphetsande? Mja, lagom. Pratar med älsklingen på msn så det är ju alltid något. Men jag vill inte vara här. Jag vill vara med Caj, han är den som får mig att må bra och jag vill alltid må bra.

Snart julafton, imorgon blir det julstök, slå in julklappar, fixa och dona. Som vanligt ska jag och mamma klä granen, kommer bli skitsnyggt, som alltid. Låter lite självbelåtet men jag tycker verkligen att vi lyckas varje år.

Anyhew,
Arrividercí!


Vår är snyggare, men hittade ingen bättre bild. :)

21 december

Vilket tråkigt liv jag har! Idag har det inte heller hänt så mycket, hälsade på min farmor & farfar en runda, det var faktiskt trevligt, inte hälsat på på länge. Jag är så kär i min farmor, hon är världens sötaste.

Sen körde jag och älsklingen in till Ängelholm där jag bjöd på middag, kinamat blev det minsann, riktigt gott. Fast maten var egentligen inte gratis för honom, förätten kostade honom en storstädning av lägenheten, varmrätten en dyrare middag på ett finare ställe och efterrätten, att han är nykter och kör på julafton. Vi ska ju inte fira den hemma så någon måste hoppa över julsnappsen. Man får ju inte vara dum, eller hur tjejer?

Ikväll har vi inte gjort någonting speciellt, tittade på film, dragonheart, jag gillade den faktiskt, gillar filmer med snälla drakar, haha. Sen tittade jag lite på Scrubs, alltid lika kul även om man sett avsnittet innan.

I morgon blir det till att inhandla den sista julklappen så det är bara att trängas med en massa idioter på stan och slåss om vem som kommer till kassan först. Brukar alltid försöka vara klar med julklappsinköpen så här dags, men iår glömde jag bort en, vilket var riktigt dålig stil av mig. Förlåt.
Nu ska jag ägna mig åt att diskutera porr med Caroline, animerad sådan.
Tänder du på det?


Arrividercí!



Bara jag som vill ha en egen drake att flyga på eller? :)

20 december

Den här dagen har varit nästintill händelselös, vaknade sent, gjorde ingenting, körde och handlade mat (tråkigt!), åkte hem, diskade, lagade mat och diskade igen. Sen tittade jag och älsklingen på film, men ingen bra direkt, gick ett par stycken på tv, och hade sett alla, så byta mellan kanalerna hela tiden. Bl.a Die Hard II & Love Actually. Ganska meningslöst egentligen. Nu sitter jag bara här och segar.

Men jag måste säga att jag tycker om att folk lämnar små fotavtryck när dom har hälsat på här. Mest frekvent kommenterar Caroline & S, men senaste nykommlingarna är Julia & Stefan. Mycket trevligt må jag säga. Men jag vet att jag har fler läsare, så ta er i kragen.

Någon som kan ge mig lite råd? Hur får man någon som är skyldig en pengar (ganska mycket pengar) att betala tillbaka? När han nu inte verkar ha en tanke på att betala tillbaka dom? Ja, idiot som jag är lånade jag ut en stor summa pengar till mitt x, fast vid tillfället var han iofs min pojkvän. Men ändå. Idioti.

Nu ska jag kila ner till min älskling, han är faktiskt skyldig mig en massage, undrar om han kommer ihåg det?

Arrividercí!


Mitt ljus, min glädje, min älsklade! :)




Btw - när jag letade fram den här bilden råkade jag snubbla över lite porrbilder, kul liv?

19 december

Den här dagen känns så meningslös. Vi hälsade på Cajs pappa nere i Båstad en runda, inte vidare givande men hoppar över detaljer för artighetens skull. Sen körde vi hem till mig ett tag, hade fått brev från IF Metall igen, måste skicka in kompleterande uppgifter, det ska fixas omgående, har redan klistrat igen kuvertet och satt frimärke på. Jag vill ha pengar!

Långt om länge körde vi i alla fall till Fiket där vi käkade varsen kebabpizza, mums. Sen körde vi hem och gjorde ingenting, alltid lika upphetsande. Vi spelade lite texas hold'em heads up vilket alltid är en lika dåligt idé. Jag hatar att förlora, eller egentligen inte, men jag spelar en viss sorts poker, och jag spelar tight, alltid, därför stör det mig så in i helvete när Caj synar mig med ingenting, preflop och fortsätter att syna hel vägen, även om jag bettar jättehårt, och sen på river, träffar han par i sexor (t.ex) och synar min all in? Irriterande eller?

Så nu har jag fått ur mig det i alla fall, jag förstår att ni tycker jag överdriver, men jag har spelat så mycket poker i mina dar att sånt spel gör mig vansinnig. Spelberoende? Kanske lite, men jag spelar inte bort pengar jag inte har. Jaja, nu orkar jag inte med det här längre, orkar inte bry mig.

Detta är ingen bra dag.

Hejdå!


18 december

Som ni kanske själva kan gissa har det inte hänt så mycket den senaste tiden. I tisdags var jag i Ängelholm och fixade en del julklappar tillsammans med mamma, hon behövde lite hjälp, köpte även en ny mascara till mig själv. Lite får man ju unna sig även om man är arbetslös. 

I går, onsdag, var jag inne i Ängelholm igen, fast med Caj den gången, han behövde också hjälp med julklappar. Änsålänge vet jag allt jag ska få av honom, inte helt kul. Jag hoppas han kommer på något att ge mig som verkligen kommer överraska mig.

Det har inte hänt så mycket mer dom senaste dagarna faktiskt, bortsett från att jag har varit på riktigt dåligt humör. Jag vet inte riktigt varför, men jag kan ju säga att älsklingen har fått stå ut med mycket skit. Nu i efterhand så skäms jag lite men jag är för stolt för att be om ursäkt. Inte bra alls, jag vet men vad gör man. Han verkar ändå inte ta så illa vid sig så. Men jag tror han blev lite sur igår för det resulterade i slagsmål. Men vi klarade oss ganska bra båda två, sluta ganska mycket med att han höll fast mig bara.

Idag har inte hänt så mycket heller, sitter och fösöker skriva en jobbansökan, går lite sioså, sämre nu när Caj kom upp till mig, svårt att koncentrera mig och skriva överhuvudtaget när han är. Igår spelade vi lite poker och jag vann vilket betyder att Caj ska laga mat till mig ikväll och diska. Mysepys. Tänkte att vi kanske skulle ha en lite filmkväll. Känns som det var längesen vi satte oss ner och umgicks bara vi två. Nehe, nog för idag.

Arrividercí!



Vilken film? <3
Vet du inte? Piiiinsaaaamt. :)


15 december

Värdelös dag att skriva något på, men ska det va, så ska det.

14 december

Vilken kväll det blev igår. Åkte in till Ängelholm med Benni som hade vägarna förbi skogen igår, han släppte av mig hos Cajsa och sen gick jag och Cajsa tillsammans till Sandra. I hissen berättade vi för henne om hennes present och hon blev jätteglad. Hon ska få en makeup rådgivning, och sen smink för summan av rådgivningen. Jag och Cajsa ska följa med och få lite goda råd vi också.

Väl uppe hos Sandra hittade vi ett glatt gäng bestående av Jossan, Dan, Jenny, Kari & Robin. Vi kom dit vid tio tiden och redan vid elva ville folket ut, jag och Cajsa fick det stora förtroendet av Sandra att ansvara för släckning och låsning så att vi skulle kunna gå ut lite senare. Vi gick dock inte ut förän runt ett tiden då Caj kom och hämtade oss hos Sandra och körde oss ner i stan. När vi kom ur bilen ringde Jossan och sa att alla andra hade gått hem till Sandra igen så det blev bara jag och Cajsa ute, vilket inte var fyskam. Vi var ute till två, sen letade vi oss tillbaka till Sandra där Cajsa somnade och jag och Caj gjorde Sandra, Kari, Jossan & Robin sällskap i köket. Jag och Caj körde hemåt vid halv fyra tiden och sen var det bara hem och sova. Förkylningen har om möjligt blivit värre idag. När jag ska jag lära mig att lyssan på min mamma? "Ta det lungt i helgen nu Marie!"

Jaja, man lever bara en gång eller hur det nu heter. Dock tråkigt om man ska spendera den gången konstant sjuk för att man inte tar sig tid att vila, men men. Idag har jag i alla fall bara tagit det lungt, har varit och handlat en massa så jag kan göra knäck och mjuk pepparkaka, det finns ingen som kan motstå min mjuka pepparkaka. Nu har Jossan, Cajsa och Sandra kommit till skogen och jag har lämnat min älskling i deras våld där nere så jag får väl kila ner nu, skulle bara håller er uppdaterade.


Arrividercí!

         
                

I morgon bilr det till att göra knäck och mjuk pepparkaka :)

13 december

Fick tyvärr hoppa över gårdagens inlägg för jag hade inte tid, tjejkväll i sikte ju. Städade och gjorde fint och sen duschade jag och gjorde mig själv fin, ganska nöjd med håret faktiskt, lätt och fixa själv. Förstår inte varför alla frisörer alltid vill fluffa upp mitt hår till max? I alla fall, jag var lite seg i starten med matlagningen och började inte förän Jossan och Cajsa kommit hit, Louise kunde inte ta sig hit och när hon fick veta att Caj var nykter och kunde hämta henne så hade hon redan andra planer. Tråkigt. Men det var kul att vara bara vi tre igen, som förr i tiden.

Jag lagade pasta, kycklingfilé med pasta sås gjord på grädde, bacon & ost. Det verkade som om det var uppskattat så jag oroade mig helt i onödan. Caj skulle egentligen ha åkt iväg till Markus eftersom det var tjejkväll, men han är lite seg, dessutom blev där mat över eftersom Louise inte kom, så han käkade hemma och var hemma ett par timmar. När vi väl fick iväg honom så körde han bara till Statoil och sen tillbaka igen, tydligen så var det svinhalt. Vi skickade upp honom för trappan och stängde dörren så han fick klara sig själv med datorn i alla fall.

Vi hade jätteskoj där nere, lyssnade på musik, skvallrade och jag hade pinsam högläsning ur mina gamla dagböcker. Vi drack en massa vin, dansade, gjorde charader, rökte vattenpipa och lekte den klassiska "jag har aldrig". Caj tröttnade på datorn och kom ner och gjorde oss sällskap nån gång under charaderna tror jag. Jag, Jossan & Cajsa har lekt "jag har aldig" så många gånger tillsammans att vi vet allt, men det var kul att se vad Caj drack och inte drack på. När klockan drog sig mot tre var folk hungriga så älsklingen var underbar och gjorde mackor till oss allihopa. Kan ju lägga till att det var även han som diskade efter maten och fixade kaffe till oss. Riktigt lyx, när han ändå våldgästar tjejkvällen får han jobba lite. Folk somnade efter mackorna nån gång och även jag, klockan var 0510 sist jag kollade på den. Efter som jag hade lyckats få i mig och gott och väl två flaskor vin var jag rätt bra på det och vaknade (som vanligt när jag är full) några timmar efter att jag somnat och mådde skit. Tror klockan var åtta, gick upp och drack vatten och väntade ut illamåendet.
Somnade vid halv elva igen och vaknade av att Josefin kom ner för trappan vid tolv, Gick upp gjorde, kaffe och gav töserna varsett glas cola i väntan på kaffet.

Idag är min förkylning riktigt hemsk, börjar ångra att jag gick ut och rökte i bara tröja igår, jag ska ändå släpa mig in till Ängelholm en runda i kväll till Sandra men jag följer mest troligt inte med ut på stan, är riktigt schleeden.

Nu lagar min älskade mat till mig där nere så ska gå ner och hjälpa honom lite, men vi möts igen.


S, ska jag få ett diadem av dig? :)


Arrivedercí!


Min såg inte riktigt ut så här men det är mest för syns skull ändå, min såg ännu godare ut :)


11 december

Ska man rabbla dagen som vanligt? Blir väl så. Vaknade, åt, fixade mig, körde in till Ängelholm, gick på systemet, inhandlade en hel del vin, sen gick jag till Espresso House och träffade Louise, Emma och Jossan, åt en god macka och drack en stor kopp varm choklad med grädde & marshmallows. Toppa det om ni kan.

Sen gick vi till Åhlens och jag handlade b.la. en ny foundation och läppglans. Efter det gick vi lustigt nog tillbaka till "E H"  satte oss ner igen och pratade på, den här gången kom dock Sandra, Robin, Dan och sist men inte minst, älsklingen. Vi satt kvar ett tag och pratade sen körde vi och käkade och handlade en massa mat. Mest till imorgon faktiskt, när jag var och handlade ändrade jag den ursprungliga matsedeln helt och hållet, men detta blir nog bra. Hoppas att tjejerna uppskattar maten bara. Lite nervös är man ju när man lagar mat åt nån annan.

Sen körde vi hem till Grevie en runda, jag hämtade min post och lite annat smått & gott. Vi körde nya vägar hem till skogen, tror vi hittat världens genväg, riktigit nice. Nu har jag skickat iväg lite mail och gjort allt jag borde, bland annat fixat Cajs sista julklapp, är det någon som läser här som är bra på att hitta på rim? Hör av er så fall, så snackar vi på msn. 

Ganska nöjd med dagen allt i allo så slappnar därför av med ett glas vin och spelar lite poker nu. Dricker vitt vin nu, vilket jag sällan gör, älskar röda viner, men detta föll mig i smaken, tur att man inte är rädd för att prova. (Two Oceans).

Du S, om du redan har bakat, då kan du ju skänka bort en påse eller två till mig, så slipper jag?



Fika med mig?


10 december

Lyckades än en gång vara vaken lite väl länge för att få en någotsånär normal dygnsrytm, vaknade sent idag men energifylld, gick upp vek ihop tvätten, diskade, satte igång kaffekokaren, sparkade upp älsklingen ur sängen, fick med honom ut att röka och sen när vi kom in var kaffet klart, gjorde lite mackor och slog mig ner i soffan. Har fruktansvärt ont i halsen idag men som jag brukar säga om allting, det löser sig, så förhoppningsvis är det bra till på fredag för då hade jag tänkt bjuda alla tjejerna på fredag, Sandra & Emma kan inte men det blir Louise, Josefin och Cajsa i alla fall, och det är inte fy skam, har bjudit Caroline också men inte fått något besked.

Nu ska jag snart kila ner och "laga" kvällsmat, det blir nudlar och mackor, inte så svårt att tillaga direkt, men mumsigt. sitter och letar efter lite recept på lussekatter och knäck o annat gott julgodis nu, men jag blir bara hungrig av det så får fortsätta med det efter maten.

I alla fall så hörs vi. :)

Arrivedercí!



Sugen? :)


9 december

Får ju börja med att säga att det har varit en mycket trevligt dag. Vaknade som vanligt upp med min älskade, har kommit på att jag blir nykär i honom varje morgon, vet ingen som är så söt yrvaken. Sen åt vi frukost innan jag körde iväg till Grevie för att umgås med Louise. Hon följde med när jag skulle klippa mig, jag tycker att jag ser ut som en pudel, och ingen säger emot, så jag antar att jag har rätt, eller kanske värre än en pudel, vad vet jag. Men det är i alla fall skönt att ha kortat ner det lite. Inte van vid långt hår ju.

Efter klippningen bestämde vi oss för att äta mat och kolla film, sagt och gjort, vi körde hem till mig, hämtade filmer, och sen ner till Louise, gjorde pizza och tittade på Grease. Mycket trevligt. Sen blev det lite allmänt slö tittande på tv och sen fick jag min vilja igenom och Louise hjälpte mig att designa min blogg lite. Jag är dock fortfarande inte nöjd, (perfektionist, javisst!) Ska försöka få den centrerad, inte till vänster, så blir det nog ganska bra. Tack Louise!

Efter Louise körde jag ner till Båstad för att ta en cigg med Josefin, alltid lika trevligt att träffa henne. Efter det begav jag mig hemmåt till min älskade. Halvägs hem slogs jag av ett sånt fruktansvärd godis sug att jag var tvungen att köra in till Ängelholm till statoil. Fast först körde jag och hämtade upp min man. Vi träffade Sandra och pratade lite skit på statoil, sen begav vi oss hem igen.

Nu ska jag spela lite poker och käka mitt godis, sen blir det sängen. 

På återseende!  


8 december

Inte visste jag att jag hade några regelbunda läsare, jag ska genast skärpa till mig och försöka ta mig lite tid varje dag till detta.

Jag kan ju börja med att berätta lite om helgen. Fredagkvällen blev riktigt mysig, jag och Caj tittade på film, spelade kort, drack en massa vin och rökte vattenpipa, hur mysigt som helst. Det blev dock en jättesen natt tror inte att vi gick och la oss innan klockan fem, i alla fall inte med avsikt att sova.

Vi vaknade till liv ganska sent på lördagen och då tittade vi lite på film, sen gjorde vi oss fina och körde in till Ängelholm, först McDonalds för frukost/lunch/kvällsmat, och sen till Josefin som vi skulle hämta upp. När vi hade ätit och Jossan var helt klar körde vi till Grevie, först hem till mig, där jag lånade pappas stora mysjacka, och ett par "skid"stavar, sen begav vi oss ner till Emma som hade afterski/avskeds-fest. Kommer sakna henne en massa, min kära lillasyster. Det är som vi brukar säga, även om vi inte alltid umgås eller ens pratar så vet vi att vi alltid finns där för varandra när det behövs.

Det var en mycket trevligt kväll även om det aldrig är kul att säga hejdå. Jag fick det hedervärda uppdraget som taxi och skulle köra in Jossan och Louise till Ängelholm, det var fruktansvärt rolig för Louise var helt tokfull, vet ingen som blir så härlig som henne. Vi släppte av dem inne i stan sen körde vi hem till skogen och drack vin, ännu en kväll :). Det blev dock ytterligare en sen kväll/natt så i går gjorde vi ingenting, vi skulle egentligen träffat Cajs pappa, men han kunde inte, så vi hyrde film istället och hade massa mysigt.

Idag har inte hänt så mycket, beställde en klipp tid, så imorgon halv fyra ska jag klippa mig och innan dess och förhoppningsvis efter det ska jag umgås med Louise, sen blir det hem och överraska älsklingen med med min nya firsyr. Allt lika kul, förra gången jag klippte mig blev det faktiskt ganska misslyckat, hoppas på bättre resultat denna gången. Sitter uppe nu, medans Caj är på nedanvåningen så får jag ett så gulligt sms om att han saknar mig. Tänk att så lite kan göra en så glad.

Nu blir det ost & kex med min älskade.

På återseende!







Emma, jag kommer sakna dig!





5 december

Igår blev en sen natt, gick och la mig vid tre tiden, men då satt älsklingen fortfarande uppe, vilket var lite tråkigt, ville ju mysa lite, men när jag vaknade fick jag i alla fall ha honom vid min sida, vilket är mer än jag någonsin kunnat drömma om. Han gör mig lycklig.

Vi släpade oss upp vid tolv tiden, (sent, jag veet!), så blev det en kopp kaffe, en cigg, en skål start och sen körde vi hem till Henke för att där ifrån köra till Väla, Ikea, PC city och elgiganten. Köpte lite fler julklappar, är helt klar nu, bara en till Caj kvar, men den kan jag faktiskt inte fixa än. Sen hjälpte jag Henke köpa lite kläder en skjorta till sig själv och lite andra som han skulle ge bort i julklapp. Jag älskar att "klä på" pojkar, det finns så många kläder att välja på. Kofta på killar är snyggt!

Efter all shopping begav vi oss hemmåt igen och allt var bra framtill vi körde av motorvägen i Ängelholm, bilen framför stannade hastigt och Henke som körde bromsade direkt, men där var halt, så vi gled in i bilen framför, lite smått oflyt att avsluta dagen med en krock, men ingen blev skadad och det var inga stora skador på bilarna. Tråkigt ändå.

Nu är jag hemma hos mamma och pappa och vi har käkat middag här, tacos, väldigt gott, nu ska vi köra hem till skogen igen, men som vanligt, på återseende!


Mys i vintermörkret.


4 december

Jag vet inte vad var jag ska börja, men tack "S" om du någonsin läser här igen kan jag ju börja med. (se kommentar från föregående inlägg).

Helgen har varit ganska lugn, en trip till väla och Ikea bara, shoppat lite. Sen i lördags kväll mådde jag ganska kass, lyckades dock få ork att sätta upp lite julgardiner och annat pynt, så nu är här mysigt i lägenheten.  

I söndags kväll/natt fick jag ett samtal från syster Caroline, som bad mig komma till undsättning. Och vad gör man inte? Så klockan ett söndag natt påbörjade jag och Caj vår resa mot Hallstavik. Min första tanke var något i stil med "var fan ligger det då?" men jag fick snabbt besked om Stockholms trakten, så efter att fått ett löfte om bensinpengar påbörjade vi vår 8 timmar långa resa. När vi var i Stockholm vid kvart över sju på morgonen ringde jag hem till min mamma och överraskade henne lite, först blev hon arg men sen lugnade hon ner sig.
M: Är du redan vaken?
J: Jag har inte somnat, jag är i Sthlm.
M: Eller hur...
J: Jomen det är säkert mamma, vill du prata med Caj?
M: Är du helt från vettet unge?!?!

Väl framme i Hallstavik, som förövrigt ligger i Norrtälje, tog vi en kopp kaffe hemma hos David (som vi räddade Carro från) och lånade hans toalett, sen var vi på rull igen, Caj var snäll nog att köra ett par timmar på hemvägen så jag slapp köra igenom Sthlm igen. Men sen fick jag köra dom fem sista timmarna hem igen. Långt om länge kom vi i alla fall till Ängelholm igen och då handlade vi lite på Maxi sen åkte vi hem till Caj. Efter lite mer än ett dyngs sömnlöshet kan man ju förvänta sig att vi skulle gå o lägga oss, men då blev det Harry Potter. Iofs somnade jag ungefär en timme in i filmen och då sov Caj redan sött i mitt knä, Carro sov nog lite till o från.

I tisdags fyllde min älskade papps år så jag och Caj var där och firade honom lite, han fick tröjor av oss, vilket han blev jätteglad för. I onsdags skulle jag egentligen åkt med Henke till väla men jag hade fruktansvärd huvudvärk som jag oroväckande nog brukar ha nuförtiden. Så det blev en lugn dag med lite film och kortspelande. Släpade mig in till stan en runda och köpte ett par vantar och en ny väska.
Idag. torsdag, körde jag mormor till Hbgs sjukhus för nån kontroll och Caj var snäll nog att följa med, vi lämnade även Carro på knutan. Sen åkte vi hem till morbror Chrisse och kollade hans lägenhet, den var fin, inte utan att man blir lite avis.

Sen körde vi till Ängelholm och mormor bjöd mig och min älskade på mat på Kirris, mums. Väl hemma i skogen igen, tittade vi lite på tv, hade lite mysigt i sängen och spelade lite nätpoker, därför jag hamnade här. Nu ska jag kila ner och mysa lite med min älskling innan vi måste krypa ner i sängen för natten. Det blir väla imorgon med Henke istället.


På återseende!



Film-maraton är det senaste :)


RSS 2.0