Nätterna är värst

Jag vet inte varför jag inte kan sova ordentligt. Somna gör jag men sen drömmer jag jättehemska saker som gör att istället för att få nån djup sömn befinner jag mig i nåt halv vaket stadie hela tdien. Äh, begriper mig inte på det, bara hoppas det ändras snart. Ingen som ville väcka mig i tid morse tyvärr, så nu är mamma arg på mig för att jag inte hinner städa klart på rummet innan jobbet, men jag har i alla fall gjort mitt bästa. Får fixa klart när jag kommer hem, men då ska jag ju till Båstad. Allt bara blir krångligt. Hinner inte skriva här mer heller, men det kan jag kanske göra när jag kommer hem från jobbet en sväng.

Sitter och pratar med Caroline och Christoffer på msn, helt uuunderbart :).  Men nu ska jag snart till jobbet, tänkte se om jag kunde få Carro att komma ner vid fem snåret och hjälpa mig stänga o sånt, så vi kan komma där ifrån i tid, och det gör hon säkert jättegärna, för hon bara är sån, helt otroligt snäll. Men nu måste jag fixa liiite till sen måste jag slänga iväg mig själv till jobbet.

Idag tänker jag ha mitt nya linne på jobbet, och ikväll nya byxorna, fast inte jeansen, dom har jag bestämt mig för att spara, om det inte blir allt för långt fram i tiden. Men som sagt, jobb.

Glad.

"You light up my life"

Det är nog bland det finaste man kan säga till någon, tack
. <3


Nya stötdämpare

Nästan så jag känner mig tom utan att få uppdatera här så ofta som jag skulle vilja. Jag och Cajsa åkte ju då ner till Josefin igår kväll och hade lite mys, sen sov vi där. Upp och iväg vid halv elva idag, hämta upp Josefins syster yster Jenny och sen iväg till den helt otroligt vacka underbara staden Helsingborg, som förövrigt har, antagligen, Skånes bästa fotbollslag. Så fort vi satt fot inne på Väla var det kört för mig, har spenderat så sjukt mycket pengar idag. Köpt två par byxor, underkläder(igen!), tre tröjor, två(!) halsdukar, ett halsband, ett par örhängen, leggings, ett linne, ett diadem, en ny parfym, massageolja.. Ja, listan börjar nå sitt slut, innan vi ens kommit ut från väla hade jag gett mig själv köpförbud och lämnat bort kortet så blev inga inköp på IKEA för min del, men lika bra det antar jag. Köpte inget på biltema heller, men där hamnade vi också. Fast vi kom knappt där ifrån, Jossans bil var lite sur, antagligen för att den var fullastad. Sen körde vi in om Ängelholm och hämtade upp Cajsas lillasyster Julia, som är sju.. Och kunde helt enkelt konstatera att bilen nåt maxlast. "Efter en shoppingdag med töserna får man byta stötdämpare". Haha. Julia är en söt tösabit, men hon kan verkligen snacka, och vi lekte "djurleken" i bilen påväg till Båstad. Julia hoppade av leken för att Cajsa ledde, hon vann också sen iofs.

Halleda vad långt det där blev. Tyvärr kom jag hem till ett rum som ser förjävligt ut och jag har ingenstans att lägga mina nya kläder, helt fullt i garderoben. Har städat lite nu, men får fixa mer imorgon förmiddag, måste upp i tid. Någon frivillig som ringer och väcker mig? Känn som att jag redan spenderat hela min lön, inte en helt angenäm känsla. Jag saknar att sova med någon, därför var det ett bra beslut att sova i Båstad, då fick jag ju sova med Cajsa, men inatt blir det ensamt igen. 

Imorgonkväll blir det tjejmiddag hos Josefin och sen en trevlig kväll med bara tjejerna, inte helt fel. Robins kommentar när jag sa vi skulle ha lite tjejkväll o så, var "ska ni prata om sex då eller?" Vad tror killar egentligen att tjejer snackar om?

Vad lång dragen jag är, bara för att jag inte haft tillfälle att skriva innan idag, eller igår kväll.. För tillfället försöker jag få min dagliga dos av lycka och det går rätt bra med den saken :).

Ryck upp dig

På jobbet har de inte varit så mycket ,mest fixat med blommorna, kom massa nya varor här om dagen som skulle packas upp och prismärkas, inte direkt jättekul dessutom lyckades jag förstöra mina händer rätt bra på det, både med kniven och kartongerna. Inte min dag. Men snackade i alla fall med Niklas om min lön och anställningsbevis o sånt, det blir nog bra. När jag väl kom hem, efter att ha kört i regn var jag på sjukt kass humör. Ganska kul hur en männsika kan påverka en, utan att den ens vet om det.. Nu börjar det i alla fall ordna till sig, känner att jag snart kommer ha mitt sedvanliga leende på läpparna. Tittar lite på Rain man, kan inte förstå hur man inte kan ha sett den, det är ju en klassiker! Varken Henrik eller John har sett, det är ju så man skäms. Nu börjar jag känna mig rätt motiverad att storstäda mitt rum, vilket är bra för det behövs verkligen, ska ta garberoben också när jag ändå håller på, fast då kommer jag aldrig bli klar, där är så mycket skit så, men ska jag shoppa imorgon måste jag ha plats för dom nya sakerna ju.

Nej, nu ska jag som sagt göra nåt vettigt och lyssna på lite underbar musik, då går allt mycket lättare. Och angående inlägget imorse så glömde jag understryka det faktum att jag är helt säker på att den drömmen aldrig kommer slå, jag vet bättre än så :).

Jag tror jag har feber.


Kul..

När jag väl kommer i säng vid halv två eller vad hon var så kan jag inte somna, jävla skit.
Jag mår illa, jag fryser och mina ögon rinner, fan också. Ja, det sammar fattar det hela rätt bra, fan. Och som om det inte vore nog så regnar det, och jag som ska gå till jobb, eller okej, köra moppe, men ändå. Jävla skit. Ingen bra morgon det här. Jag vill tillbaka under täcket, varmt & skönt. Förstår inte hur jag lyckades drömma så skumt inatt, det var jobbigt, känner mig inte direkt utvilad efter att ha drömt det, bara massa...stress. Dessutom dörmde jag att jag blev slagen, av någon jag aldrig tror skulle kunna slå på riktigt, sen å andra sidan är det ju en fördel om man ens träffat människan på riktigt.. Nu kom storebror från jobbet så ska gå och prata lite med honom. Inte riktigt koll på vad jag har skrivit, men det blir nog bra ivärsta fall ändrar/tar jag bort det när jag kommer hem från jobb vid två tiden.

ingen rubrik

Jaha ja, jobbat idag då som sagt, det gick rätt bra, inte så mycket kunder så städade och fixade en massa.  Sen efter jobbet drog jag upp till Caroline och Mattias, för Carro var på kass humör o ville ha bakelser, och vad gör man? Man fixar bakelser :). Vi hade rätt trevligt, bortsett från att Carro inte kunde slita sig från datorn, och Mattias inte från TV-spelet, men till slut lyckades jag. Tricket är att vara helt outhärdligt jobbig och till slut så vill dom bara slå en, så springer man iväg. Haha.. Mattias blev arg bara för att jag inte är hungrig längre och låste in mig i lägenheten och jag fick inte gå förän jag käkat så det var bara till att äta, trots illamående. Sen hem vid nio snåret och sen kom Robin, som för övrigt är skum. Trodde att han skulle "få till det" ikväll, inte här i alla fall..

Nu sitter jag och pratar på msn, för ovanlighetens skull, men inatt ska det inte bli så sent, jobb imorgon bitti kl 07. Från början tror jag att vi satsade på att lägga ner vid tolv, men jag har ändrat det till ett. Bara jag som bestämmer helt plötsligt.. Sitter och lyssar på musik också Bette Middler - The Rose, den är grymt fin. Jag tycker inte om att jobba morgon, tycker det är obehagligt helt ensam där, då stänger jag hellre, även om det också är tråkigt för man kommer aldrig där ifrån i tid, slutar sex, men är sällan där ifrån förän tidigast 20 över, bortsett från idag då, idag var jag där ifrån fem över, bara för att halv vägs till Carro och Mattias komma på att jag glömde min plånbok.. Lagom irriterande..

Nu ska jag bara lyckas slita mig, det är den svåraste delen... Ett litet låt citat får avsluta kvällen, som vanligt.



Jag vill ha dig, jag är din jag är bara din.


Trött och seg.

Uh, jag som skulle gå upp "i tid" idag, typ runt nio, tio och städa rummet och fixa och dona lite, tycker om när det är fint, men det är det sällan. Tänkte jag skulle rensa ur min garderob också, alla kläder som ligger framme får inte ens plats där inne så nått stämmer inte, SÅ mycket kläder har jag inte. Jag börjar jobba kl.13 idag, rätt skönt faktiskt, brukar vara så att jag börjar 11. Sen imorgon börjar jag 7 och jobbar till 14. Men det funkar väl det med lite tråkigt bara, börjar vänja mig vid nattliga konversationer..

Spelade poker igår kväll/natt också, 330 kr plus. Alltid kul när det kan gå bra, fast det kan gå bättre.. Så fort min töntiga maxgräns på 150kr försvinner. Längesen jag spelade, men tycker det är roligare live :) Måste fixa en poker kväll, fast vet inte vem som skulle haka på, får bli jag och grabbarna då, haha.

Nu borde jag gå och fixa nåt att käka, inte ätit på väldigt längre, och igår åt jag en macka under dagen.. o inget annat.. som sagt, borde äta, men jag är inte hungrig. När jag kommer hem i kväll tänker jag minsann städa, i alla fall lite, eller så gör jag det imorgon.. Jag är hopplös när det gäller att skjuta upp saker.

Nu fick jag sms, undra vem som vill något, får kolla det snart, ska bara komma på var jag gjort av mobilen, den ligger nog under mina kuddar. Det är rätt kul hur ett litet sms, några ord, från rätt människa kan få en att sitta och le. Men nog om det och om mig, nu måste jag faktiskt skynda mig lite, plocka upp det värsta på rummet o sen sminka mig lite o sen dra till jobb, orkar inte äta.. Ska bara höra en låt till innan jag lämnar datorn eller två.
Tommy Körberg - Anthem
Bon jovi - Bed of Roses


Berg och dalbana

Jag kom iväg till Ängelholm trots allt och träffade Jossan och Cajsa, vi gick och shoppade och jag har lite ångest för jag gjorde av med så mycket. Men köpte i alla fall bra saker, ett par nya skor, sånadär walkingskor, sen lite träningskläder och sån grej till mitt knä, gör ont nu. Sen köpte jag lite underkläder och det var nog allt, så lätt var det att komma upp i 1600 eller vad det nu blev. Sen gick jag och Cajsa och sola och Jossan körde hem, riktigt skönt, somnade med tankarna på annat håll, aldrig fel, blev en mysig dröm i tjugo minuter :). Men nästa gång ska jag kanske inte sola i 26 minuter när jag inte solat på så länge, brände mig lite. Sen skulle vi ta bussen hem och när vi såg att det kom en buss sprang vi som idioter för att hinna med den, lagom framme vid busshållsplatsen vänder vi oss om och ser att det är fel buss, men till mitt försvar (eftersom det var jag som sa att det var vår buss), ser faktiskt 513 och 510 ganska lika ut på håll.

Väl hemma var jag full av energi, och fick med mig mamma ut för att gå en runda, lite powerwalking är aldrig fel. Och på torsdag ska jag nog träna om jag hinner.  Men när jag väl kom hem så bara blev jag så...trött på allt. Vet inte riktigt varför mitt humör håller på med att åka berg och dalbana men riktigt jobbigt. Just nu är jag väl rätt mycket annat än just glad, men vill inte att det ska gå ut över någon annan så skriver det här, försöker få det ur mig..

Robin är faktiskt ganska söt, skickar lite kärlekslåtar till mig, precis vad jag behöver nu, dessutom säger han att jag är "adorable", vilket inte heller är helt fel att höra just nu. Vet inte varför det känns som en sån lättnad att veta att Jocke har det bra och trivs, vi är ett levande exempel på att man kan vara vän med sitt ex. :).

Ni vet den där känslan av att man är ensam i ett rum fullt med människor? Den börjar bli tröttsam.


My shadow is the only one that walks beside me

strandsatt

Jag hatar att inte ha körkort, verkligen hatar det. Nästa buss till Ängelholm går 1422 och då är jag inte där förän tre, hur lönt är det? Fast jag vill verkligen sola, så jag kommer nog att åka in då, även om jag kanske inte hinner träffa Jossan och Cajsa. Men dom ringde nyss om några ändrade planer så det blir kanske bra ändå. Idag är det en bra dag känner jag, åtminstonde har jag svårt att sluta le, vet inte varför bara. Var ju som sagt hos tandläkaren, kvinnan i den vita rocken, mina tänder är fiina. Kanske därför jag inte kan sluta le, haha.

Sitter och lyssnar på musik, och verkligen lyssnar. Älskar låttexterna till dom här låtarna men tycker musiken är hemsk. Funderar på att starta Rain Man men det är inte riktigt lönt, bara typ en timme kvar till jag ska gå till bussen ju, kanske borde satsa på att få i mig lite mat i dag istället, inte ätit något än.

Min mobil blev lite skadad i morse, vet inte varför men jag låg och sov med den i handen, och när alarmet ringde var min reaktion att slänga mobilen i väggen, inte meningen, mest en reflex. Idag fick jag min lön, äntligen, sommarens första, och då är sommaren redan slut.. Ska inte vara så långdragen, jag lär ju återkomma :).


I don't mind, I don't care, as long as you're here.

Glas splitter

Världens segaste dag på jobbet, suttit och läst mest.
Sen när jag är klar och är redo att stänga välter en tavla, som i sin tur välter ner en stor glasvas. JUST MY LUCK ! Åh, blev så trött så jag började gråta, kände att det inte riktigt var vad jag behövde just då..

Någon som sett Hostel, och vad handlar den om så fall?
Och den som inte sett den, vill du se den med mig? : ).
Vet ju så mycket som att den är läskig, och då kan jag inte kolla ensam. Det är jag för feg för, pinsamt att erkänna..

Nu ska jag snart lägga mig tror jag, tandläkarn imorgon ju 1140, och sen förhoppningsvis till Ängelholm och träffa Josse och Cajsa. Jag känner för att sola lite, är ju ledig på torsdag också och då är det shopping med töserna som gäller men kan kanske klämma in lite solning där också. Trött på att se ut som ett lik. 
Vill vara lika brun som jag var på den här bilden, även om jag håller för ögonen..

image5
Louise, Malin & Jag. Det var tider det :)


*gäsp*

Jahaja, då var det dags att gå till jobbet, eller i alla fall om en stund, borde nog duscha innan jobbet, har ju tid o så en jag har verkligen ingen ork, jag  klarar ingenting som förr längre, jag är dödstrött, kan knappt hålla ögonen öppna. Inte bra alls, jag är för trött för att funktionera, knappt åtta timmar på två dygn, en kvälls festande och en kvälls deppande, det tar fan hårt på krafterna.. : /. Nehe, nu ska jag göra en sista bedömning, dvs. kanske gå o duscha, annars leta fram ett par brallor och sen käka nån frukost..

Tänka sig, om det bara hade varit som jag vill hade jag inte ens varit här nu..

Det känns som att gå i en mörk skog med vänner runt om kring dig, men när det verkligen bröjar bli skrämmande försvinner alla vänner som i en dimma, var enda en.. Tror inte det är normalt att se sånt framför ögonen när man är vaken.. eller okej, halv sover lite..

Om jag eventuellt inte har skrivit här nåt mer i eftermiddag kan det bero på att jag ligger nånstans mellan jobbet o här, helt totalt utmattade o utsalagen. Kan ju vara bra att säga. Nehe, då var det dags att ta tag i dagen.

/wave

Fucking ey!

Jävla deppkväll. Jag vill INTE jobba imorgon, tänk att vara ledig, en heeel vecka.. Ja, det kan då jag bara drömma om.. Måste få andas lite.. Leva lite.. Göra vad jag vill lite helt enkelt..

Jag känner för att svära och slänga lite saker i golv och väggar så att det går sönder, och för att tända en cigg och dra djuuupa bloss,. inte för jag tror det komemr hjälpa den här gången. Jag måste ha sönder nåt. Det hjälper ju inte att Jocke flyttar imorgon heller, fatta jag kommer sakna honom. Galet, helt galet..

Jag har verkligen blivit beroende av låten, bed of roses.. känner för att slänga in första versen ikväll..


Sitting here wasted and wounded, at this old piano.
Trying hard to capture the moment this morning I don't know
'Cause a bottle of vodka is still lodged in my head
And some blond gave me nightmares I think that she's still in my bed
As I dream about movies they won't make of me when I'm dead


<3

TBS

Nu vet jag exakt vad jag ska göra, jag ska hämta frulle, sen lägga mig o mysa med Ranger & Morelli en liten stund och när dom blir tråkiga tänker jag gå över till Connor och Murphy MacManus.

Kort sagt, först tänker jag läsa klart boken jag håller på att läsa Hett Byte och sedan titta på filmen The Boondock Saints. <3 Jag är så kär!


En "sån" dag

Nästan precis vaknat av att Maria ringde och frågade efter Cajsa. Dock inte hela världen, nästa lika bara att vakna, annars hade jag väl inte kunnat somna ikväll, sov en fyra timmar inatt :/. Lade mig inte förän halv sex, bara för att prata, men det var faktiskt värt det, även om jag inte fick min present imorse, för att den var förstor att skicka. Men tanken som räknas.. Sitter och lyssnar på musik, Bon Jovi - Bed of roses, och känner att tårarna bara rinner, jag vet inte riktigt varför, det är bara en "sån" dag. Sånna dagar är skitjobbiga :( Sen är det jobb imorgon, verkligen INTE vad jag behöver, min hals håller på att bli helt söndertrasad, ska fråga Carro om hon vill ställa upp, även om jag är lite osäker på det, tror hon kommer säga nej, men vore bra för jag har verkligen ont i halsen. : (.  Finns bara en sak jag vill göra ikväll, men inte ensam, och jag vet precis vem jag vill göra det med också.


Nu ska jag lägga mig i sängen och bara ligga, typ kolla film/läsa/sova.


Avslutar med refrängen i favoritlåten för tillfället.


I want to lay you down on a bed of roses
For tonite I sleep on a bed on nails
I want to be just as close as the Holy Ghost is
And lay you down on bed of roses


ingen rubrik

Jaha, då var man hemkommen.. Trött o schleeden.. Men sjukt skönt att vara hemma, sitter o snackar med lite folk ,eller nej en människa på msn, men för honom är det fan värt att sitta uppe fastän att jag är trötter.
Trevlig kväll, men Cajsa är skum som är ensam med Bengtsson o Ville, kan aldrig gå bra.. eller?
Jag har jossan telefon :).

Fredag

Äntligen fredag och det ska firas.
Fest ikväll och det är behövligt, men det ska inte bli som förra helgen, då mamma väcker mig för att jag sover framför datorn, och bäddar ner mig. Utan rooligt och lagom fullt :).
Måste firar Cajsa sista helg i frihet ju, haha, låter som om hon ska åka in eller nåt men riktigt så illa är du ju inte.
Nejhe, dags att fixa håret o sminket. :)


/wave

November


So I'm waiting for this test to end
So these lighter days can soon begin
I'll be alone but maybe more carefree
Like a kite that floats so effortlessly
I was afraid to be alone
Now I'm scared thats how I'd like to be
All these faces none the same
How can there be so many personalities
So many lifeless empty hands
So many hearts in great demand
And now my sorrow seems so far away
Until I'm taken by these bolts of pain
But I turn them off and tuck them away
'till these rainy days that make them stay
And then I'll cry so hard to these sad songs
And the words still ring, once here now gone
And they echo through my head everyday
And I dont think they'll ever go away
Just like thinking of your childhood home
But we cant go back we're on our own
Oh,
But i'm about to give this one more shot
And find it in myself
I'll find it in myself
So were speeding towards that time of year
To the day that marks that you're not here
And i think I'll want to be alone
So please understand if I dont answer the phone
I'll just sit and stare at my deep blue walls
Until I can see nothing at all
Only particles some fast some slow
All my eyes can see is all I know
Ohh..
But I'm about to give this one more shot
And find it in myself
I'll find it in myself





Då var det sagt, jag tänkte jag skulle komma med massa bra saker och skriva men nu känner jag att jag inte riktigt orka, men som sagt ska jag bättra mig, även om den repliken börjar bli uttjatad.

/wave





ingen rubrik

Jag känner det, fanken också.
Jag vill ju inte känna!

inspirerad men orkeslös

Ja, jag sitter och läser lite bloggar på nätet och jag känner att så vill jag också skriva, vara en aning djupare och skriva mer allmänt. Men det går inte, jag orkar inte. Jag har insett att jag vill bli socionom, och jocke har hjälpt mig en massa :)

Jag ska försöka bättra mig med det här bloggandet, nu har det gått alldeles för lång tid, men inget händer ju i mitt liv. I fredags var jag, Cajsa och Robin i Danmark o handlade en massa, bland annat presenten till Ida. Det var så irriterande att när vi hade betalat o så, så går flaskjävlen sönder, i MIN väska! :( Allt blev smått äckligt men det gick ändå.

Nu är det varmt och äckligt ute och jag är sjuk och äcklig inne. Jävligt jobbigt.
Jocke är snäll :)

Lördag

Min lediga helg!! :D
Idas dag igår, hon blev glad för sina presenter :).
En wild africa, en påse dumle o en påse marianne.

Jag vill supa bort mitt huvud idag.
Gärna långt bort.

RSS 2.0