På tiden

I grevens tid, eller nåt liknande uttryck finns det väl? Jag har varit dålig på att uppdatera än en gång, men det är bara för att Christoffer har varit här ett gäng dagar, sen i torsdags typ. I fredags firade vi Emma som nyligen fyllt 18 och i lördags gjorde vi inte speciellt mycket och sen i söndags hälsade vi på hos Caroline och Mattias och spelade spel och hade trevligt, bortsett från att Mattias är så våldsam alltid. Resten av tiden vet jag inte riktigt vad vi gjorde, tiden sprang iväg, vi spelade poker en massa, så mycket vet jag.

Vad har mer hänt då, inte vidare mycket faktiskt. Jag har fortfarande inte tagit mig i kragen och ringt till arbetsförmedlingen så det ska jag göra imorgon tror jag, ska kolla upp nummer o sånt nu, sen ringa när jag är hos pojken imorgon. Han tänker ju lämna mig ensam hemma när han drar till skolan så kan lika gärna göra något vettigt. Tror jag ska dra med mig två böcker och ett kollegiblock också. Så jag verkligen kan sysselsätta mig.

Om jag ska lyckas komma hemifrån idag kan jag inte spendera mer tid här så nu ska jag städa, duscha, äta, packa och sen åka. Och eftersom någon efterfrågade bilder i bloggen slänger jag in en sån också först.

image5
Emma & Jag. :)

Godmorgon

Japp, då var det en ny dag, vet väl inte riktigt hur jag känner inför det men jag tar det som det kommer. Fick sitta uppe en jävla massa med min lillebror inatt för han kunde inte sova och ville inte vara ensam, jävla skit också. Somnade kanske vid halv fem och hade ju lovat att ringa och väcka Christoffer vid sex-tiden men det kunde jag ju glömma. Inte för att jag inte ställde klockan, men jag hörde verkligen inte den, eller stängde åtminstonde bara av den. Känner mig smått dålig men han kom nog i tid ändå.

Idag har jag väl inte direkt några planer, ska nog röja upp lite grann på rummet, sen i eftermiddag ska jag lämna över matlagningen på Henke och åka in till Ängelholm för att träffa Cajsa, gå lite på stan och sen gå till Migel och fixa med resan, sen efter det ska jag traska ner till stationen och träffa och hämta Christoffer. Jag hoppas Fredrik kommer vara snäll idag, så han inte skrämmer iväg honom, haha. Han kan ha en tendens att göra det ibland faktiskt. Han är lite läskig. Men nu är det dags för lite frukost och sen får dagen dra igång. Hajsvaj.

What's up?

Nu är jag dålig på det här med att skriva igen så jag kan ju dra dagens händelser lite snabbt innan jag lägger mig och förbereder mig för morgondagen.

Vaknade vid 10 tiden idag och var helt utvilad, men eftersom jag insåg att jag faktiskt inte hade något vettigt att göra uppe, så somnade jag om igen och gick upp ur sängen först vid halv två. Riktigt skönt faktiskt. Sen var det dags för lite frukost och då blev det minibaguetter i ugn med jordgubbsmarmelad på, ibland får man faktiskt lyxa till det. Sen drog dagen igång, mormor kom hit en runda och satt och snackade i några timmar och sen körde vi till affären så jag kunde handla lite till kvällsmaten, eftersom mamma och pappa inte är hemma får jag ta över lite, inte mig emot dock, trivs rätt bra med ansvaret.

Sen var det dags att laga middag, rätt trevligt det också förutom att Fredrik var kräsen som vanligt och inte ville käka ris, så han fick göra annat. Måltiden var lagom seg med tanke på att mina kära bröder ägnade sig åt att munhuggas hela tiden, och sa hemska saker till varandra. Men när dom väl käkat klart var det rätt skönt, för då höll dom käften, lämnade köket och lät mig diska ifred. Tanken på att någon av dem skulle ta disken är så klart helt befängd. Jag drog i alla fall på hög nostalgimusik och dansade mig igenom diskandet och efter det ringde finaste. Jag blir lika glad varje gång. Och imorgon kommer han hit också, helt underbart, flera dagar tillsammans, bara vi två, eller ja, vi ska ju faktiskt umgås med en del folk eftersom vi ska på fest. Menmen.

Nu är det dags att sova, men min lillbror tycks ha lite problem med det, han sitter på min säng och tittar på tv, känner sig kanske lite ensam. Det gör jag i alla fall, inte van vid att vara ensam hemma med bara lillebror, dessutom saknar jag ju Christoffer galet mycket ju. Men nu tänker jag lägga mig och försöka sova lite, för annars blir det ingen rolig dag imorgon, kanskekolla lite tv, eller läsa. Men åtminstonde vila. Och slänga lillebror i säng för han ska till skolan imorgon. Jag känner mig lite som en mamma ibland, jag tror jag kommer bli en bra mamma, eller? Hm.

G'nite folks!

Då var det dags igen

Får ju små klagomål på att jag inte uppdaterar tillräckligt ofta, men ta er en titt på era egna bloggar! Okej, nog för att vissa av er faktiskt är duktiga och skriver vilket gör mig glad varje gång jag kollar.

Tänkte jag skulle ta en liten samanfattning av de senaste dagarna.
På lördagen åkte jag till Malmö för att träffa Chris (trots allt!) Han befann sig dock inte på centralen när jag kom dit så jag slog mig ner på en bänk och fördjupade mig i en bok, det funkade bra framtills det kom en läskig gubbe som slog sig ner bredvid mig, väldigt nära, och stirrade på mig, flyttade diskret så långt bort jag kunde komma på bänken och försökte koncentrera mig på boken igen, men det är faktiskt svårt när någon stirrar på en, så jag startade mp3n, och lät mig svepas med av musiken istället, långt om länge behagade Chris att faktiskt dyka upp och vi letade upp en buss hem till honom. Sen blir faktiskt allt lite suddigt. Försöker nog förtränga vissa delar av helgen som gått, jag har varit skitjobbig, ni som känner mig har säkert varit med om mina humörsvägningar, den här helgen var dom rätt extrema och jag är kass på att dölja min känslor så den stackars pågen fick uthärda mycket.. Men sen fanns det små ljuspunkter också såklart, som när vi promenerade med Max. Jag tycker det är jättemysigt att gå, speciellt där man inte hittar, och bara utforska, fördel om man har någon som hittar tillbaka med sig också iofs. Jag skulle nog kunna gå vilse i Klågerup, utan problem.

Tanken var att jag skulle stanna lördag till söndag, men föga förvånande blev det en extra dag, trots att jag skulle jobba idag. Fick gå upp sju, ta buss från Klågerup halv åtta, tåg 0837 sen buss från Ängelholm 1005 direkt till jobbet, jävla resande. Men sov i alla fall en lite stund på tåget, en halv timme eller nåt, vilket var välbehövligt för på tre dygn har jag bara kommit upp i si sådär, 9-11 timmar eller nåt sånt. Men efter som jag är en redig karl och inte gnäller så var det bara att bita ihop. På jobbet idag tyckte Niklas jag skulle fixa med att färdigställa fakturor vilket inte är vidare kul direkt, eller jo det är kul på sätt o vis, dessutom trevligt att han lägger det ansvaret på mig, men fy fan för siffror, sitter på en stol i ett kök med en frysbox som skrivbord i halv taskigt ljus och får springa ifrån titt som tätt för att det kommer kunder, blev inget bra, men fick det gjort till slut i alla fall. Kunde till och med lämna jobbet i tid idag, men godhjärtad som jag är så stannade jag kvar och höll Caroline sällskap när hon räknade kassan. Hon är dock rolig och hör dåligt, hon trodde jag sa "Först blir man förälskad, sen sätter man på dem och sen är man kär" Liksom, jajo, verkligen något jag skulle kunna säga ju. Eller iofs, det är en sån sak jag skulle kunna säga, men jag sa inte det i alla fall. Svårt att tro att Carro är 34 för hon är som vem som helst för mig, typ jämnårig då alltså, eller ja, kanske ett par år äldre, men inte 15 år äldre! I vilket fall som helst hade vi en trevlig stund efter jobbet och snackade, skrattade och smygrökte.

Lyckades skära mig på nånting på jobbet också, på knogarna, smått jobbigt, svider och öppnar sig så fort jag gör nånting med handen ungefär, menmen. Sen hem och käka mat, trevligt att komma hem till en pratglad storebror, han till och med ställde fram mat till mig och grejer, det har nog aldrig hänt förr, verkligen aldrig. Ibland blir jag så glatt överraskad. Förtillfället är jag dödstrött, mår inte vidare bra och väntar på samtal och man behöver inte direkt vara hjärnkirurg för att fatta från vem. Jag hatar att vänta, jag hatar när någon säger att dom ska höra av sig och inte gör det. Bara kom att tänka på det när jag ändå pratade om att vänta. Ska lägga mig lite nu, kolla tv och under inga omständigheter alls tänker jag vänta.

Detta blev jättelångt men någon orkade säkert läsa allt i alla fall, hoppas jag, annars är det nog bland det meningslösaste(?), mest meningslösa(?) jag gjort på länge. Äh, jag känner att jag kommer återkomma senare ikväll, har mer på hjärtat. Men vi säger så så länge.

"Jag är attraherad av dig, vill du följa med mig hem?"


I need a hero

Den här dagen bröjade rätt bra, städat och tvättat hela dagen och sen lagat mat åt min kära familj som faktiskt blev glada och tyckte om det, dom är alltid så kräsna annars, men idag lyckades jag minsann. Sen kom Jossan hit med lite filmer som hon hyrt, blev så att vi kollade Constantine, faktiskt inte sett den innan, så länge man är öppensinnad så funkar den. Men säkert många som kan tycka den är dålig, kan jag tänka mig.

Efter film, chips, dipp och loka bestämde vi oss för att ta oss in till Ängelholm en runda så vi hoppade in i Jossans lilla bil och körde iväg. Väl där körde vi mest runt, sen hittade vi Cajsa, Ida och nån Rickard, (tror jag) som vi körde till biljarden och sen begav vi oss hemåt igen, vekrligen lönt, eller hur.

Det är när Jossan släpt av mig som allt det dåliga börjar inträffa, jag bestämmer mig för att spela lite poker, det dummaste jag gjort på länge tror jag. Lyckades förlora gott och väl 800 kr, jävla skit. Dessutom bestämde Christoffer sig för att total dissa mig. Vilket bara gjorde det hela 10 gånger värre ungefär. Som tur är finns det vänner som ställer upp för en, även halv fyra på natten och kommer hit och gör mig glader, tack.

Nu väntar jag dock ännu en gång på Christoffer, borde nog sluta med det. Hopplöst det här, så jag tror jag tackar för uppmärksamheten och går och lägger mig. Adjö.

Nattliga samtal

Nu får det snart ta slut på det här. Jag pratar ju nätterna igenom eller nej, det har blivit mycket bättre den senaste tiden, och vi har börjat skärpa till oss rätt bra och pratar inte lika länge, oftast i alla fall. Så vida vi faktiskt inte har något vettigt att prata om. Sitter faktiskt och pratar med honom nu, vet inte ens varför, eller jo, han är underbar, så lätt är det. Men ändå, vi borde kanske sova, jag är desutom sjuk. Mår inte alls bra, ska faktiskt inte jobba imorgon, för jag har sjukanmält mig. Mådde inte alls bra på jobbet idag, yrsel och illa mående, vilket resulterade i att jag spydde när jag såg en massa maskar. Ja, för er som inte vet så är maskar det äckligaste som finns. 

När jag tänker på äckliga saker så är mitt rum fan äckligt nu, städade aldrig ikväll, somnade när jag kom hem, mitt i matchen dessutom, smått irriterande. Vaknade med en filt på mig, det är bland det mysigaste jag vet, somna utan filt och vakna med, då kan man mysa in sig under den, det är mamma som är söt och alltid lägger på mig filt. Ibland kan även hon vara rätt snäll faktiskt.

Idag på jobbet fick jag jobba över i 40 minuter, hatar folk som kommer och ska fika 10 i sex när man stänger sex, och det värsta är att dom vet om det, dom bara gör det ändå, blir så aggressiv av sånt. Dock inte våldsam. Men som övertidsersättning tog jag med mig bröd och kakor hem till min famlij, dom blir så tacksamma för det lilla ibland. Men det känns som det är dags att avrunda det här nu för jag kommer inte på mer och min lärare väntar på att få läsa. 

Liiite smått trött på att ingen förstår.

Grå morgon

När jag blev väckt idag och slog upp ögonen reagerade jag på hur mörkt och dyster allt var på mitt rum, det kändes och känns som att se allt i gråskala, jag vågar nästan påstå att hösten är här. På sätt och vis är det helt underbart eftersom man kan mysa till det mer då, älskar tända ljus och vira en filt runt mig. Fast hösten har ändå alltid varit lite jobbig, allt blir mörkare, liksom dystrare på nåt sätt, fast i år, till skillnad mot tidigare höstar känner jag mig smått resistent mot mörkret, så länge jag får tända mina ljus och dricka mina rykande varma drycker är jag nöjd.

Sättet jag blev väckt på idag var faktiskt rätt otrevligt men samtidigt underbart. Min ringsignal är inte så mycket att hurra för men rösten jag fick höra när jag svarade i telefon fick mig att le. Christoffer ringde och väckte mig, precis som han lovat, dock en timme försent eftersom någon försovit sig lite. Men att han ringde nio istället för åtta gjorde inte mig så mycket, riktigt skönt skulle jag nog vilja säga, behövde den där timmen. Tänkte jag skulle få rätt på min dygnsrytm, kan bli intressant tror jag. Det här håller inte längden ändå så nu är det dags att ta tag i det.

Om ca 40 minuter ska jag släpa mig till jobbet, inte jättekul direkt, jag trivs faktiskt inte vidare bra där, det är så tråkigt, jag behöver lite utmaning. I kväll när jag väl kommer hem från jobbet tror jag faktiskt att jag ska försöka städa lite på mitt rum för här är inte fint inne. Jag mår så mycket bättre när här är fint.

Nu sitter jag och snackar lite med Jocke på msn, jag skulle också vilja göra som honom, komma på vad jag vill och bara dra, typ. Eller så vill jag bara dra egentligen kanske. Jag är bara så trött på att vara här, bo här, göra samma sak alltid. Och på tal om absolut ingenting måste jag ringa arbetsförmedlingen, jag glömmer alltid det ju. Påminn mig? Nu ska jag avsluta det här inlägget och återgå till min drickyoghurt (hallon-boysenbär-blåbär, underbart!)


Lång natt, kort dag? hoppas.
Varma händer, kallt hjärta? hoppas inte.


Aaahh due



Du är underbar.




The weekend + måndag

"Vi hörs imorgon" kommentaren i mitt förra inlägg var ju rätt dålig med tanke på att jag inte skrev något i lördags, men när jag vaknade kunde jag inte tänka, det var ju dagen med stort D. Jag skulle träffa Christoffer. Jag var så otroligt nervös och det kröp i hela kroppen på mig i princip. Jag tog några djupa andetag, hävde några glas whiskey och satte i gång med dagens bestyr. Skojade bara, ingen whiskey, inte jag som är smygalkis. När jag hade gjort mig fin och dragit på nya brallorna var jag väl rätt nöjd med hur jag såg ut faktiskt, men hela tiden snurrade en massa tankar i huvudet. "Tänk så tycker han inte om mig? Eller har inget att prata om? Tänk så är han inte ens där?!"

Jag lyckades samla mig någorlunda och ta mig ner till jobbet för att hjälpa Carro att stänga och passa på att ta åt mig av alla uppmuntrande ord jag fick. Det hjälpte faktiskt, kändes mycket bättre. Men skulle aldrig klarat tågresan ner utan Carro och Josefin vid min sida. Jag var jättenervös och sen var jag säker på att han inte ens skulle vara där, hade jag åkt ensam hade jag antagligen åkt vidare till Köpenhamn eller låt annat dumt. Men jag hoppade av tåget med töserna tog en cigg för att samla mig lite och sen gick vi och försöker hitta Christoffer.

Just det där letandet var hemskt, jag var så säker på att han inte skulle vara där ju, även om jag önskade jag hade fel, och sen såg jag inte honom nånstans. Men jodå, han var där och jag fick min utlovade kram. Jag och Christoffer gick åt ett håll och Carro och Jossan åt ett annat. Lite små stelt tyckte jag men underbart att äntligen träffa honom, försökte verkligen att vara så lättsam som möjligt, vet bara inte om jag lyckades. Vi tog en promenad i jakt på mat, och slutligen, långt om länge, fick jag käka grekisk sallad med extra oliver. Haha. sen mötte vi upp med Carro och Jossan igen och umgicks med dem. Vi tramsade mest runt, jag hade i alla fall roligt, tror bestämt töserna var trötta. Sen kollade vi matchen, jag bad faktiskt mina flickor att stanna med mig, jag trodde inte att han tyckte om mig, märkte inget på honom. Efter matchen gick vi till stationen och först då när jag frågade rakt ut om han vill att jag skulle åka hem med tåget eller åka med honom fick jag lite uppfattning. Till min stora glädje valde han den senare alternativet. Vi tog taxi hem till honom och väl där gick vi en runda, tänka sig att dom minsann har gungor  i Klågerup också. Me like. Hemma hos honom tittade vi på film, såg hela filmen men stirrade nog mest på tvn, började titta på filmen först i slutet och sjävklart var den sorglig och ni som känner mig vet ju vad som händer då, jodå, nog rann tårarna. Massor.

När vi väl skulle sova var Christoffer en riktigt gentleman och gav mig sängen så tog han soffan. När jag vaknade på söndagen och gick upp kändes det faktiskt lite små konstigt, främmande snudd på otryggt, men sen när jag fick en godmorgon-kram och ett leende försvann alla dom känslorna igen. Vi spenderade hela dagen tillsammans och bestämde att jag skulle stanna till måndag, lika bra när jag ändå är där ju, haha. Mys/slappe dag hela söndagen och bara allmänt trevligt. 


Väl på tåget så somnade jag och bara njöt av att åka tåg, jag tycker faktiskt om att åka tåg, framme i Ängelholm ringde Christoffer och snackade bort lite tid. Skönt, stod ändå bara och väntade på bussen, men det var en bra tid, för var bara 10 minuters väntan, sen på bussen och åka hem till Grevie. Home sweet home, men lite tomt känns det faktiskt. Medans jag tänker på det så fick jag faktiskt en fin present också, en halsduk så jag inte skulle frysa, eller kanske inte därför, men fick i alla fall en MFF halsduk.

Nej, nu måste jag sluta skriva, evighets långt det här ju, haha. Jag är hopplös, men okej, nu ska jag iväg så måste sluta skriva.

Återkommer, som vanligt.


Trevlig kväll

Ja, kvällen har avlöpt bra faktiskt, spelat poker med Carro, Mattias, Jossan, Emma, Robin och Linus. Druckit öl o lite så där, ja jag hade i alla fall trevligt. Poker är kul. Ska nog spela lite till senare, på svenska spel dock. Fy vad alla skadar mig ikväll. Robin klämmer mig mellan en dörr och en garderobsdörr, så jag får den jävla knoppen på garderoben rakt i ryggen, så jävla ont gjorde det. Fan illa när man inte kan hålla inne tårarna. Sen när jag ska hem välter Linus ner en klacksko på mina tår och Mattias slår mig med samma jävla klacksko på benet, fortfarande märke på benet och på ryggen blev det blåmärke :(. Kul att alla bara går in för att skada mig.

Sitter och lyssnar på musik nu och Henke frågar om jag vill ha mat, men ack nej. Jag mår illa. För mycket öl eller nåt. Kanske whiskeyn. Jag är trött, tror jag ska lägga mig och vänta på att bli väckt av Christoffer,när han ringer.. Känner att det är bäst att jag inte skriver mer för då skriver jag antagligen dumma saker bara, och det bill jag helst inte, för att jag har en tendens att aldrig ta bort inlägg jag skriver, mest princip sak, har man skrivit det en gång, oavsett om man är full, ledsen, arg, så får man stå för det och jag vill helst inte skriva något dumt som sagt, så godnatt och farväl.

Vi hörs imorgon.

Skärpning

Ja, nu är det dags att ta sig i kragen, har ju gått en HEL dag utan bloggande, illa nästan. Vad gjorde jag då igår som var så mycket viktigare? Jag sov länge, och när jag väl vaknade låg jag och bara njöt av att kunna ligga kvar, sen fick jag skynda mig in i duschen, äta lite och sen springa iväg till bussen för att ta mig till Ängelholm. På bussen träffade jag Cajsa. Väl inne i Ängelholm tog vi en liten runda på stan, fördrev tiden. Ganska skönt faktiskt, men jag vill så gärna spendera pengar då ju. Sedan bestämde vi oss för att det var dags att bättra på brännan lite så vi begav oss till Meddo för att sola lite. Lika skönt som alltid, det enda negativa med det hela var ju färgen min hud fick, men det har lagt sig och nu ser det mest fint ut.

Efter att vi solat gick vi till det därade IT-caféet och jag pratade telefon och drack Kaffe Mocca. Det är faktiskt gott, men det låter vidrigt när man säger "kaffe med varm choklad". Långt om länge när jag och Cajsa kunde konstatera att Carro och Mattias inte tänkte komma och göra oss sällskap gick vi och käkade kinamat i passagen och hade en liten mysig måltid med tända ljus. Det gäller att uppskatta dom små sakerna här i livet, som ett tänt ljus.

Sen gick vi hem till Migel och började fixa med London resan. Idag bokas den och tyvärr kunde Carro inte följa med den veckan så det blir bara jag och Cajsa, men hey, inte mig emot. Jag har svårt att förstå att jag ska åka ens. Det känns overkligt. Jag skulle vilja åka till London en gång till i år faktiskt, runt jul. Tänk så underbart där är då.

Dagens planering ser ut som så att jag ska städa hela huset, och sen fixa mat tills mamma och pappa kommer hem från Danmark. Det vore dock en fördel om jag fick i mig lite frukost först så måste nog gå på jakt efter det, funderar på att köra ner till jobbet, och käka frukost där och dricka latte, som jag själv vill göra, min latte är bäst.

I  m o r g o n

Sista dagen

Väldigt olikt mig att inte blogga tidigare på dagen jag vet, men det beror på att jag börjar jobba 11 och vaknade 1130. Inte helt lyckat, det var bara att hoppa upp ur sängen, och ringa jobbet. "Jag kommer så fort jag kan" Tio minuter senare var jag på jobbet, fick ingen utskällning, bara ett vänligt godmorgon. Ganska skönt faktiskt. Sen var det bara till att sysselsätta sig, riktigt seg dag, tror jag vek minst 50 lådor, såna man har tårtor och bakelser i, ni vet. Trots att jag var försenad så sa min kära chef, Niklas, att jag var en ängel, vilket var rätt gulligt, blev lite små läskigt när han började kalla mig det dock. "Min ängel" Gulligt en gång, men att bli kallad det, nej tack. Inte av chefen i alla fall. Jag hade varit där ifrån klockan sex idag på pricken om det inte vore för att Henke kom och snackade och sen Tommy, fick ju inget gjort, fick ju slänga ut dom för att kunna låsa, då är det illa. Kom aldrig riktigt förstå hur det gick till att jag och Tommy blev vänner. Skumt hela grejen, tycker inte ens att han är speciellt trevlig.

Igår var jag inne i Ängelholm och solade lite och visst fick jag färg, jominsann, alldeles RÖD! Men det har lagt sig lite, ska faktiskt utamana ödet lite och åka in och sola imorgon igen med Cajsa. Vi ska även boka vår London resa imorgon, spännande. Från den 8 okt till 12, inte helt fel. Billigt är det också, 437kr tur/retur. Helt jävla underbart. Jag får äntligen som jag vill, typ. Jag har längtat tillbaka till London i snart 5 år, och nu ska jag äntligen åka och inte med vem som helst, nejnej, utan med Cajsa, som älskar London mer än mig, om det är möjligt, och Carro som aldrig ens varit där! Kan det blir bättre egentligen. Om allt blir som jag tycker o vill på lördag till att börja med, så kanske jag kommer åka dit en gång till i år, och det vore sannerligen för bra för att vara sant, så kanske inte borde räkna med det egentligen. Så mycket bra saker händer sälla mig.

I'll be back.


Dag efter dag

Jag låter mig svepas med av tonerna i musiken,
Tar åt mig varje ord som sjungs,
Låter den sakta lura in mig i flask trygghet.
Skrattar till, ler lite, och torkar bort en ensam tår.

Trött tös, igen.

Det här med knappt fyra timmars sömn börjar bli lite långtråkigt faktiskt. Mår inte direkt bra av det, jag känner att jag skulle kunna lägga mig ner under Niklas skrivbord och sova, det är illa. Undra om han skulle märka det? Det hade onekligen varit kul. Inatt höll lillebror mig vaken och satt på min sängkant och snackade. Nu har jag gjort allt jag ska här på jobb, snart kommer Niklas med bröd o kakor, och då blir det ännu mer tråkande. Känslan är borta, tillfälligt i alla fall. idag ska jag försöka att inte tappa en massa bröd i marken som faktiskt har hänt, Niklas blev ju inte direkt glad, men va fan. Sånt som händer. Jag är bara glad att det inte var bakelserna.

Nu kommer han snart och då kan jag ju inte sitta här, åter kommer antagligen senare om inte Niklas tänker stanna här hela dagen för då återkommer jag först ikväll när jag kommer hem från Ängelholm. Ska dit efter jobbet och fika och sola med Cajsa, känns bra saknar att umgås med henne, har blivit mycket mindre av den varan senaste tiden. 

Här är iskallt men minnet av din röst och tankarna på dig håller mig varm. 


Dåligt

Har en väldigt obehaglig känsla i magtrakterna. Oro, ångest?

Vet inte, men det känns inte bra, jag mår illa.


Jag fryser

Så ligger det till, här är kallt. Har nyss varit med mammsen på lite friskis, helt okej faktiskt, tycker liksom det är trevligt på nåt sätt. Jag borde lukta ääääckligt men jag luktar fortfarande cocos, haha. Ska snart kila iväg och käka lite hade jag tänkt, kan vara bra att få i sig lite mat i dag. Så jag inte slutar upp med att käka helt igen. Jävla skit när man glömmer bort att äta. Använde mina nya skor idag ju, dom var riktigt sköna. Nehe, nu ska jag äta som sagt, sen typ, prata med finaste och sen lägga mig i tid, jobb kl 07-14 imorgon så kan behöva all sömn jag kan få, ikväll får klockan inte bli mer än 23, absolut inte.

Inte riktigt kul att komma hem från jobbet idag.. Pappa kallade ut alla i köket. "Jag har något att berätta, dom ringde ifrån Sthlm idag och jag har fått tjänsten i Sudan, jag kommer åka i slutet av november" Vad säger man? Minns inte vad jag sa, tror jag sa nåt i stil med, "öh, grattis då" Sen gick jag.. Vad fan säger man?


Normalt att jag nyss tog dagens tredje dusch. Först imorse badade jag, sen direkt efter friskisen och nu höll jag på att dö av köld så tog en låång varm dusch. Lät vattnet bränna min hud, man ser tydligt var vattnet runnit. Det var värt det. Fryser inte så mycket längre. Varm choklad, ja tack! Tror minsann jag ska tända lite ljus och fixa till lite choklad och vira täcket om mig. Jo, så får det blir. Önskar du var här.

"Dom säger att dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar"

Nybadad

Gick faktiskt upp kl 9 idag, precis som jag sa och tog ett bad, steg nyss upp ur det. Riktigt jobbigt att stiga upp idag, trots att jag la mig tidigit, redan vid halv två, så kunde jag inte somna. Bara låg där, försökte med att läsa, sen försökte jag kolla tv, gick upp, gick runt lite.. Inget hjälpte. Senast jag kollade klockan vad hon kvart i fem. Har väl fått sova ungefär fyra timmar. Känner mig inte alltför pigg nu om jag säger så. Min hy känns torr, tror jag ska lägga ner lite tid på att smörja in mig faktiskt. :). Jag har inte helt klar med mina garderober än faktiskt, har en liten hylla kvar, längst upp, där det låg gamla hattar, gamla benskydd från tiden jag sparkade boll, vilket var länge sen. Och dom var verkligen små, precis som hattarna, barnsaker.  Där låg också ett spel "se upp för spindeln" kan inte dra mig till minnes att jag någonsin spelat det. Sen var där en del annat också. Tänk vad mycket man samlar på sig. Jag har sparat strumplådan också, orkade inte riktigt sitta och prova alla strumpor igår, där är säkert en hel drös som är sönder osv. Även om här ser för jävligt ut, så ser man att det är påväg att bli bra, eller jag gör i alla fall.

Nu ska jag minsann gå o dricka lite kaffe och försöka äta frukost, kom på att jag glömde äta igår igen. Ska bara dra på mig lite kläder först, kommer bli kallt att springa runt i handduk hela dagen. Eller i alla fall en timme till.


Idag tänker jag lukta cocos.



En idiot som jag

Vi träffas på fik, vi kramas kort och vi är
lagom nyfikna och artiga och svala
Du talar om ditt jobb men jag hör ingenting alls
för allt jag kan tänka på är hur vi äntligen träffas

Åh du, du är så skön, så skön som något kan vara
och det krävs en idiot som jag för att sumpa nåt sånt här
Du är det bästa som hänt en idiot som jag

Lasse Lindh - En idiot som jag, med viss ändring.



Garderoberna är tömda och har fyllt på dem med det jag ska ha kvar också, ungefär hälften ska bort, om inte lite mer, Carro tog med sig en hel del hem också, om man säger så. Kommer kännas lite skumt att se mina kläder bäras av någon annan, men vanesak I guess. Förvånandsvärt lätt att slänga. Tänkte jag skulle försöka röja upp lite till, min säng är helt full med grajor, och sen tänkte jag faktiskt lägga mig och sova, tidigt, jag vet. Men what to do? Måste ju vända rätt dygnet lite, håller inte i längden. Kan alltid läsa lite grann, brukar jag bli trött av dessutom känner jag att huvudvärken börjar komma smygande. Bara jag inte blir sjuk, lillebror är sjuk nu, ligger med 40graders feber o sånt, känns inte så bra. Får inte bli smittad, tänker inte bli sjuk till helgen, då åker jag fan ändå.

Imorgon är det tillbaka till vardagen, jobb kl 11 -18, och eftersom det är måndag blir det städdag, tråååkigt! Sen på kvällen ska jag hänga med mamma till friskis, varför inte, kan säkert bli skoj liksom. Tänkte jag skulle upp i tid imorgon, vid nio och hoppa ner i ett bad. Skööönt! Längesen jag badade nu ju. Jag tycker om Lasse Lindh, idag har jag i princip bara lyssnat på honom och Kent hela dagen. Trevligt värre. Nu ska jag ur o ta en cigg, sen dricka ett glas mjölk, borsta tänderna och sen hoppa i säng.

Adiós och Godnatt till alla :).

Det blåser & jag regnar

Den här dagen har inte varit vidare mycket att hänga i julgranen för min del inte. Jag gick upp ur sängen för knappt en timme sen, bara legat helt orörlig, helt död, hela dagen, men inte alltid sovit, bara legat. Jag känner mig som ett stort grått regnmoln, något som alla borde undvika som alla borde fly från.

Mina fönster står vidöppna, snart är hela rummet utkylt, varje lite vrå. Jag känner att jag borde frysa men jag känner ingenting. Skulle jag bry mig?

Nu tänker jag gå och gömma mig i min garberob, eller åt minstonde försöka göra klart, har gett mig på att städa den, rensa bort sånt jag inte längre vill ha, som jag aldrig kommer använda och sånt som inte passar. Men kläder har oftast en historia bakom sig, svårt att slänga. Jag borde antagligen slänga alla saker jag fått av dem. Det är svårt ibland, allting, att kunna släppa något som varit en så nära. Jag har ju redan gjort det så varför kan jag inte slänga sakerna. Som om de sparar nåt de fått av mig, nej. Det är fan bara grejer, nu åker allt ut.


Sitter och lyssnar på Kent och tänker en massa, livsfarlig kombination.

Mitt rum ska bli fint, så är det bara, här ska se ut precis som jag vill och gärna inom snar framtid. Nu pratar jag lite med Dan, pratar lite om skolan för honom. Jag känner mig motiverad att kolla upp lite saker vad som krävs för att jag ska få göra vad jag vill. Jag kommer ingenstans med garderoben genom att sitta här så, hejdå.


Just ja, tack för alla fina kommentarer, Ni gör det roligt att skriva, keep it up :)

Sovandes tös

När vi kom hem till Carro så bestämde vi (jag och Mattias) att vi skulle kolla The Boondock Saints vilket i sin tur resulterade i en snabb tur till statoil för att inhandla chips & dip så klart. Sen hem till min underbara film. Satt och nickade till lite då och då i soffan faktiskt. Sen när filmen nästan var slut ringde mobilen och än en gång var förvåningen stor när jag såg vem som ringde. Vet inte om det berodde på att jag inte litade på att han skulle ringa, eller på att jag var inställd på att det skulle bli senare, men lika underbart som första gången. Sen traskade jag hemåt med telefonen som klistrad vid örat, trots att det blåste och regnade lite grann och jag sa att jag frös höll tankarna på honom mig ganska varm.

Sen hem trött som bara den men samtidgit, så länge jag sitter upp, tänker på annat, skriver, pratar med folk så känner jag inte av det, men när jag lägger mig inatt, så kommer jag antagligen att ligga där i 12 h, eller så blir det nåt skumt igen så att jag vaknar tidigt imorgon ändå. Då vet jag inte vad jag tar mig till, det håller inte i längden det här. Nu tänker jag dra mig tillbaka till min säng, som ska få rena sängkläder imorgon och bara njuta under mitt varma täcke, i ensamhet förvisso, men jag har ju tankar, drömmar och minnen att leva på. :)

Lyssnar på finalen nu, så det är snart dags.
Arrivederci!


Trött tös

På jobb idag kom det in ett gäng tanter, dom var faktiskt helt sjukt söta, och tog kort på varandra med digitalkameror, och en av dem säger "jag tror min film är slut". Och när jag serverade dem kaffe så började dom sjunga för mig. "Dagny, kom hit o spill" Sen erbjöd jag mig att ta kort på dem allihopa, jag är tydligen en rar liten flicka. Alltid trevligt när kunderna gör det till ett nöje att servera dem.  För en gång skull kom jag ifrån jobbet i tid, tror jag var där ifrån fem över, och det var bara för att jag glömde saker hela tiden
Sen hem och sen kom Jossan och hämtade mig så körde vi till Västersjön. Jossan tog en massa bilder på mig och jag på naturen och några på Jossan, men hon försöker ju gömma sig på alla bilder nästan. Det var mysigt, Jossan hade packat med sig lite käk, vilket var bra för min lunch bestod av en drickyoghurt och två bananer. Efter att vi varit där åkte vi i alla fall till stranden och tog lite fler bilder. :). Var dock jäkligt kallt, tyckte jag, kan bero på att jag är så trött. Sov lite i bilen från Västersjön till stranden.. Jag vill sova igen.

Far min är så söt, visade ett jättetramsigt mms för honom, och både han och jag asgarvade och han sa "Du har ärvt min sjuka humor prinsessan" Det är faktiskt sant, om min humor är bra eller dålig vet jag inte riktigt, men sjuk, det är den i alla fall.

Oj, nu vaknade jag till igen, fan illa nu.. sitter och sover framför datorn. Katastrof. Nu kommer Jossan snart hit igen så ska vi till Carro och muntra upp henne lite grann, hoppas vi i alla fall. Fan också.

Jag är så trött på att ingen förstår mig.


På jobb

Japp, sitter på jobbet och käkar lite frulle. Blev väckt imorse av Carro, som mådde kass och undrade om jag kunde jobba för henne, och det är väl klart man ställer upp, trots att jag bara fått sova två timmar och var en smyla bakis. Mår inte direkt hallon nu, om jag ska uttrycka mig så. Jag mår illa, har huvudvärk och ont i ryggen. Men ska väl inte gnälla. Tjänar åtminstone pengar, det är alltid något. Men jag hoppas Carro är bra imorgon för jag kan inte jobba då, och om inte Carro är bra, och inte jag kan, så får vi hålla stängt. Inte hela världen, detta är ändå den sista söndagen som vi har öppet, sen slutar vi med det. Alldeles för lite folk. Senast satt jagju bara och läste nästan.

idag är det faktiskt lite fart och liv på jobbet, folk som fikar och vill ha mackor o så. Alltid trevligt att ha något att göra. Men bara till en viss gräns. Hatar de dagar man måste göra typ, 20 mackor.

"Två kanelbullar, en mandelspegel och en cocosmazarin" Jag blir trött på folk, tycker inte om folk. Vill gömma mig under mitt täcke. Jävla folk. Har glömt att påminna Niklas om mitt anställningsbevis. Inte bra alls. Vet inte hur många panodil jag käkat idag men tog i alla fall nyss två till, jävla huvudvärk. "Bara" tre timmar kvar till stängningsdags.  Men fan, jag vill stänga nu, och gå hem. Det är ändå rätt lungt, menar, har jag tid till detta så. Inga kunder i caféet, massa kunder i blommorna, orkar jag hjälpa Pernilla idag? Neeej.

Min huvudräkning funkar inte alls idag,det kostade 26, fick betalat med en 50lapp och försöker ge 32kr tillbaka i växel, och verkligen insisterar på det också. Jag är fan dum ibland. Nu ringde Jossan, mycket trevligt. Nej, nu ser jag alldeles för inaktiv ut, Niklas kanske kommer tillbaka och då ser inte detta alls bra ut. Nu ska jag ta kaffe och cigg. Det är jag fan värd idag.

Neeeej, kunder :(

Tösakväll

Kvällen har varit helt perfa, god mat och trevligt sällskap. Folk drog dock hem tidigt eftersom dom ska jobba imorgon, mindre skoj. Fast jag hade kul ändå, till slut var det bara jag, Jossan och Cajsa, som vanligt, typ. Men vi har så sjukt skoj tillsammans. Maria kom och hämtade oss framåt ett tiden, och vid det laget var jag lagom dragen och trodde att jag förstört allt och hatade mig sjäv. Men strunt samma. Att jag säger att jag tycker om någon är inte samma sak som att vara förälskad. Det är faktiskt skillnad. Tänkte bara säga det. Sen hem till datorn där folk var jobbiga, "NEJ JAG VILL INTE KLÄ AV MIG FÖR DIG I CAM!!!!" Jag blir så trött på folk. Varför tror dom så mycket?

Sen helt plötsligt.. hände något jag faktiskt inte trodde skulle hända, helt underbart oväntat. Det ringer :). Och det var ingen mindre än, världens underbaraste männsika, och det säger inte lite. Christoffer ringde, vilket genast satte ett stort leende på mina läppar. Ganska kul hur man kan sitta och vara ledsen och sen ringer telefonen så är allt negativit som bortblåst. Jag kan inte sluta tänka på honom, han är där alltid. En enda sak har jag upptäckt som är negativt med att prata med honom.. Det är de faktum att vi håller varandra vakna hela nätterna igenom. Man måste faktiskt sova ibland ju, det bästa vore bara om vi kunde sova tillsammans. Önsketänkande här... Hans röst, hans underbara röst, jag fick verkligen någon att drömma om. Något menar jag ju såklart..

Snart ska jag hoppa i säng, ska bara lyssna på en låt först, och man behöver väl inte vara något geni för att lista ut vilken - bed of roses.

Jag låter INTE som "Mat-Tina"!


You make me happy, finaste.

RSS 2.0