Torsdag

Mja, idag har det varit torsdag hela dagen lång. En bra dag om jag får säga det själv. Bortsett från att jag försov mig imorse då alltså. Sen har jag och Wille gjort klart marknadsundersökningen och fått den godkänd. Har lunchat på Telegrafen med min morbror och hans kollega idag också, mycket trevligt :). Sen har jag umgåtts med Cajsa, och det är verkligen inte fy skam :). Vi gick och solade, riktigt skönt, ska nog sola imorgon också, fastän man inte ska.  När jag kom hem gjorde jag inte speciellt mycket men sen hjälpte jag mamma med disken och vid åtta - nio tiden fick jag lust attt städa och bestämde mig för storstädning så nu är mitt rum massa fint. Sen plockade jag ur diskmaskinen också. Och ringde Andreas och sa grattis på födelsedagen. Ja, och nu ska jag packa klart mina grejer så jag slipper åka hem innan vi ska till Jossan imorgon. Äh, nu pallar jag inte mer. Hejdå och godnatt.
Festa imorgon, jaaa! 

Onsdag

Glaad dag, bra dag :)
Dagen började tjugo över sju med att mamma bråkade med mig men bortsett från det har dagen varit bra. Kunde inte somna om efter det så tog buss till Ängelholm halv tio, och var på möte på banken klockan tio. Vi fick i uppgift att ta reda på vad det är för information ungdomar vill ha om bank, när dom vill ha den och hur dom vill få den. Skoj skoj, sen gick vi tillbaka till skolan och skrev varsen undersöknings blankett som vi sen visade upp på banken klockan 13 igen. Imorgon ska vi ses i skolan kl 10 och arbeta fram en ny slutgiltig undersökning som de sen ska godkänna på banken kl 13, och sen ska den kopieras i 200 exemplar och skickas ut. Som sagt, känns som en bra dag. Sen gick jag på stan lite och sedan och fikade med mig själv, i väntan på Jossan, Cajsa och Sandra. Dom kom efter en halvtimme eller så, precis när min första latte var slut. Mysig dag faktiskt.

Jossan piercade sig idag, blev faktiskt fint, jag vill, men jag är för feg helt enkelt. Tatuering är mer min grej, fast det ska hon ju göra det med.  Träffade Benni och hans nya bil en stund ikväll, jag är nog kär. Fart är det bästa jag vet. Och för att undvika missförstånd kan jag ju förtydliga att det är bilen jag är kär i inte Benni. :D

Nehe, sova nu då. Vafan, nu blev jag ledsen. Helvete.

Tisdag

Sov hos Cajsa ytterligare en natt. Trevligt värre tycker jag. Idag var det vår igen, men sen åandra sidan var det snö igår, så man ska väl inte hoppas för mycket antar jag. Men eftersom det var så fint väder åkte jag med Maria, Carina och Cajsa ner till stranden. Massa trevligt att promenera, sen att Maria och Cajsa går äckligt fort är en annan sak. Men jag gick i alla fall med hela rundan. Sen tog vi lite bilder också, det blev säkert bra, ska lägga in dom sen, tänkte ju ta tag i det här med bilddagboken igen. Jag och Cajsa tillsammans. "Jumpsuit" är vår :).

Det är faktiskt inte vilken tisdag som helst idag. Det är tisdagen den 20 mars vilket betyder att lille Jo blir stooor :)
Grattis till Jo på 18 års dagen :D Många, mycket, massa fest i helgen, fredag i alla fall.

Jag är hungrig, trött och fryser.

Måndag

Helgen har passerat, den blev lite festande och lite social drickande och lite film-mys.
Jo just det, det tog slut med Jimmy också. Livet är rätt underligt ibland.

Idag skulle jag träffa Wille vid skåpen så skulle vi planera vårt projektarbete men eftersom vi inte har en aning om vad vi ska göra för arbete åt Gripen kan vi inte heller planera något direkt så det blev bara tack o hej, ni kan gå hem igen. Men jag måste vänta till 1320 på bussen. Om Cajsa vaknat då, så åker jag dit, annars åker jag nog hem faktiskt. Jag är rätt seg idag, vaknade 11 och skulle ta bussen 11:18, jäkla stressande. Men jag hann med bussen, stod till och med och väntade i fem minuter. Smått irriterande eftersom det blåser storm ute.

Sov hos Cajsa inatt om jag glömde nämna det , trevligt värre. Vi tittade på lejonkungen :). Nehe, nu ska jag nog ge mig ut på stan snart, fixa pengar till mobilen och lite annat smått o gott.

Gah, rastlös! Men jag tror jag får åka hem verkar det som för Cajsa verkar sova fortfarande vilket jag kan förstå men tanke på att vi båda var vakna länge, jag somnad av ren utmattning vid halv fyra och då hade Cajsa fortfarande inte lagt sig så jag vet inte hur länge hon sovit.. Men jag ringer henne när jag fyllt på mobilen, BRA IDÉ MARIE! Haha. Jag är dum.

Just det, på tal om projekt, minns du "projekt Höganäs", Cajsa? ;)

Utmanad !

Cajsa utmanade mig och det hela går ut på att skriva sex underliga saker om mig själv. Eftersom jag inte har någon att utmana bryr jag mig inte om att skriva reglerna så noggrant, finns att läsa i Cajsas blogg om någon är intresserad. Cajsa


1. När jag är full får jag hemlängtan, men mest så är det min säng jag saknar. Fast det är först på senare tid, jag bröjar bli gammal.

2. Ungefär tre gånger i veckan dricker jag cola till frukost. Fast det är en hemlighet.

3. Den här är lite smått underlig men here it goes. Jag har inga lill-tå naglar. Jag vet inte vad det är för fel på mig.

4. När jag träffar folk för första gången kan jag prata på hur mycket som helst, men om jag träffat personen igen så sitter jag där mest som ett fån. Såvida inte alkohol är inblandat, vem blir inte social då?

5. Film är min drog. När jag är glad vill jag se film, när jag är ledsen vill jag se film, när jag är trött vill jag se film. Jag vill alltid se film.

6. Jag kan titta på en film om och om igen tills jag kan alla repliker.


Äh, dålig fantasi på mig, men jag bangar aldrig en utmaning : )

Dåligt

Dålig stil, mamma.
Detta är ett av dom få tillfällena jag verkligen hoppas du läser min blogg.
Jag är seriöst besviken på dig.
Säg gärna att jag röker osv, men säg inte att jag ljuger.
Någon jälva gräns får det finnas, och du har gått över den.

Onsdag

Intressant hur folk kan ha problem med ett smeknamn. Finner det ganska roande att det finns folk som tror, att jag verkligen tror att jag heter Mary. Allvarligt talat, hur dum får man bli?

Nehe, idag så har det varit en ganska lugn dag i alla fall. Städat på rummet lite, kollat tv och skrivit lite filmrecension. Nu är Sebbe här på besök också, vilket är trevligt det med.
Menmen, nu ska jag vara social med honom lite. Har dock en känsla av att jag kommer skriva lite mer här senare. Tror jag ska träffa Cajsa ikväll också förresten. Menmen. Som sagt, vara social.

Hajhaaaj!

Porr.

Att jag är så trött kan ju ha att göra med att jag och Cajsa inte kunde sova inatt så vi satt uppe halva natten och tittade på porr istället. Det var faktiskt rätt skoj. Men det finns fan sjukt folk här i världen. La mig i alla fall vid tre och sen upp sex. Jossan skulle dock inte iväg till skolan kom hon fram till så jag somnade i en fåtölj i nån underlig ställning. Nu i efterhand gör det rätt ont i mig men just då kändes det heeelt rätt.

Sovit hos Jossan två nätter nu faktiskt, mycket trevligt. Igår var jag med Jimmy också, han var med hemma hos Jo, han är så söt den pågen. I tisdags var Benni med en stund på kvällen. Trevligt det också. Men det var trevligare med Jimmy :). Tihi. Nae, jag är tröttisch nu, så sängen låter perfa i mina öron. Najtinatji.

- Boo creepy footdoctor. . . .
- Hooraaay Beer!

Ja, godnatt.

Torsdag

Det är torsdag. Och Mary är ledsen. Trött. Arg. Irriterad.
Jag är törstig, och trött. Och nu blir jag konfunderad.
Dessutom pratar jag med Hannes, den var evigheter sen.
Jossans hår är platt o fint, Söka jobb på Lindab, sure why not.

Hejdå.


Tisdag

Strunta i det jag ponerade. Det var trams. Tankar. Ingenting värt att prata om. Dumt att skriva, så därför är det borttaget. Och självklart menade jag Donnie Darko, inte DonnY.. Men det antar jag att alla förstod.

Den här dagen har inte varit mycket bättre än går kvällen, eller natten. Själva kvällen igår var trevlig, var nere i Båstad hos Jossan och det var trevligt. Sandra, Cajsa, Jimmy och Tommy var också där. Vi tittade på film också Buying the cow hette den bestämt. Nån komedi, den var inte dålig men inte jättebra heller. Menmen, nu orkar jag faktiskt inte prata mer om det.

Detta råkar vara EN DÅLIG DAG ! Så trött på allt. Blev ingen skola idag för jag vaknade helt groggy sen igår. Tog tabletterna rätt sent nämnligen. Jag upplyste min mor om alla mina IG innan, kändes inte så bra. Men vafan, kan lika gärna upplysa alla om det, jag kommer inte få nåt slutbetyg. L Ö Ö Ö K !

Söka jobb nu, JA.

Måndag

Nej, nej, nej! Jag orkar inte lyssna på min mor när hon skäller på mig. Jag orkar inte med min mamma. Förstår inte riktigt vad jag gjort för fel eftersom jag tydligen förtjänar detta. Orka. Imorgon måste jag ta mig till skolan förresten. Fast jag är sjuk, vet dock inte varför. Men det är nog dags för mig att knyta mig nu. Bara så trött på hela jävla skiten, tror det kallas liv förresten. Men vet inte riktigt om det är värt den benämningen. Riktigt dålig kväll det här. Fast egentligen så är det inte bara den här kvällen det är varje jävla timme, varje jävla dag, det kommer dock fram ibland och då kallas det för "en dålig kväll" eller "en dålig dag". Jag blir så fruktansvärt trött på allt.


S U C K !


Helvete.

En såndär kväll

Japp, absolut en kväll för att stjäla andras ord.

"Nu låtsas vi att du är en älskvärd dotter och jag en bra far"

"What we do in life, echoes in eternity"
- Personlig favorit.

"At my signal, unleash hell"

"Are you not entertained? Are you not entertained? Is this not why you are here?"

"My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions. The loyal servant of the true Emperor Marcus Aurelius, father of a murdered son, husband of a murdered wife. And I will have my vengeance in this life or the next"

Det kortas nog oftast ner till
"Father of a murdered son, Husband of a murdered wife, and I will have his vengeance"

Åh, fy vad jag ska gifta mig med Maximus.

Söndag

Japp så är det. Helgen är redan slut :/. I torsdags blev jag ju då 19 som sagt, det firades lite grann på fredagen hemma hos Pets. Trevligt. Sen på lördagen hade jag släkten här och faktiskt Jimmy också, fortfarande lite förvånad över att han kom och att han dessutom stod ut. Inte helt lätt när min släkt är som den är.. Vi smet dock iväg en stund upp till Cajsa och hälsade på, fick för mig att jag skulle ut men när vi väl var påväg in till stan så somnade jag i bilen så jag gav upp den tanken rätt fort igen. Det gjorde dock Louise, Robin och Cajsa också av ngn anledning, de åkte också med hem igen. Sen gick jag och la mig efter att ha pratat med mina föräldrar en stund. Jimmy ville starta film så det gjorde vi, fast jag somnade ganska omgående. Vaknade till av att han sa hejdå. Sen sov jag gott till tolv idag. Sen upp käka lite frukost sen ner i sängen igen och starta filmen som Jimmy försökte få mig att se, den var helt okej faktiskt. Sen vid tre körde han igen, för att spela rollspel o så, och vid halv fyra kom Daniel. Trevligt med besök även om han mest umgicks med pappsen för att få reda på lite vad som behövs göras med huset. Han ska jobba här o så, om ngn har missat den detaljen. Nej, nu har jag babblat på rätt bra känner jag. Men ska nämna att jag umgåtts med Cajsa också idag, trevligt som bara den.

Även tittat på En riddares historia (mycket bra) och nu tittar jag på Gladiator. Och det är en av de bästa filmerna jag sett. Ligger högt på listan tillsammans med The Boondock Saints och Donny Darko.  

Usch, fundersam man kan bli ibland, nu ska jag titta vidare på Gladiator, och jag kommer citera filmen i ett annat inlägg orkar dock inte nu. Trött är jag. Jävla bihåleinflamation. Förresten, jag tror jag ska gita mig med Russel Crow.

Over & Out.

RSS 2.0