31 oktober

14:30
Fan vad jag är fattig nu då, precis hämtat bilen från service och det var mycket som skulle åtgärdas. Kostade mycket mer än vad jag har råd med. Känns inte kul. Ikväll blir det till att umgås med Caj, och kanske köra in en runda till stan och kolla läget, träffa Louise lite. Får väl se, nu ska jag fortsätta städa och försöka muntra upp mig själv lite.

Jag har ingen bild på min gammla bil, men här min nya i alla fall.



Låt mig få drömma.

31 oktober

11:16
Det blev en väldigt kort natt, jag lyckades bara sova runt fyra timmar. Hade svårt att somna och sen kom pappa och väckte mig alldeles för tidigt. Jag har försökt sätta igång med städningen på mitt rum, men det går inte idag. Det var igår jag var på städhumör. Försöker till och med få tillbaka känslan och lyssnar på julmusik men det går inte, blir bara irriterad på den. Så mycket jag vill göra här inne egentligen. Här skulle kunna vara fint.

Igår var jag på så bra humör så jag beställde massa julmusik och lite annat från CDON, kan ju bli kul när det kommer.  Jag tror faktiskt att det blir smurf imorgon, då slipper jag i alla fall oroa mig för sminket. En vit klänning till det kanske och en toppluva. Jag vill färga håret också på lördag om jag hinner, annars får det vänta men mitt hår ser inte fint ut med den här utväxten. Dags att klippa sig också, men allt kostar fan dyra pengar som är svåra att undvara när man är arbetslös. Jag minns inte när jag klippte mig senast, typ i juni kanske, så snart ett halvår sen. Det är lite för längesen. Ska nog ringa idag.  Nu ska jag sätta igång med dagens bestyr.

 
Bortsett från att det är blont så kanske frisyren funkar, jag vet verkligen inte.
Hjälp?!

31 oktober

02:13
Jävla skit. Kvällen gick inte som den skulle. Jag fick aldrig mitt vin men det kommer en ny kväll imorgon iofs. Jag fick dock städat lite grann, dags för julstädningen nu, tömma, slänga, rensa och torka av över allt. skojskoj. Imorgon blir det allmän städning av huset och om jag har ork även julstädningen på mitt rum.
Jag börjar få lite panik, halloweenfest på lördag och jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till. Någon förslog munk och en annan (Jossan) föreslog b.la. porrtomte & porrsmurf. Men jag är inte sugen på porr. Så om någon har nått vettigt förslag så välkomnas det, och säg helst inte polis, det är så tråkigt. Nu ska jag försöka sova lite, ska bara dricka lite mjölk och borsta tänderna.


Kanske smurf passar mig bra ändå?




30 oktober

Jag skriver inte ofta och inget vettigt, men för mig är det viktigt att kunna skriva här ibland faktiskt. Nu typ.

Jag är på skumt humör, sitter och lyssnar på jullåtar blandat med typ kärlekslåtar. Och då snackar vi inte I'dont wanna miss a thing utan dom riktigt tunga sakerna som I will always love you och take my breath away. Något är lite "off" känner jag. Men jag kan inte sätta fingret på det.

Jag försöker fokusera på julkänslorna, jag börjar komma i stämning nu. På lördag ska jag handla julklappar med tjejerna på Väla. Det kan nog bli kul, det är jag, Jossan, Cajsa, Sandra och Emma änsålänge, jag försöker få med Louise också, så vi blir fulltaliga. Vi kom fram till att vi ändå ska köra två bilar så vi kan handla riiiktigt mycket.

Dagens låtar:
Jon Bon Jovi - Always
Jon Bon Jovi - Thank you for loving me
Berlin - Take my breath away
Whitney Houston - I will almays love you

Mitt rum är mysigt och mörkt med tända ljus och en lava lampa, nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på julmusik, ta ett glas vin och bara försöka glömma.









RSS 2.0