Bra dag

Idag är det en bra dag, för jag har fått jobb!!! image22

Underbart! Ska jobba på Lindab Profil i Måleriet som för övrigt verkar vara ett helt okej ställe, trots alla rykten om att det inte skulle vara det. Jag trivdes där det lilla jag var där idag. Beställde kläder idag också, så allt det får jag snart, börjar jobba 31 mars. Underbart alltihop. Han ville till o med ge mig truckkort, och mycket pengar kommer det tjänas. Jag bara blev så glad.

I alla fall, nu ska jag inte bara prata om mig själv kanske, eller joo. Dom ringde mig igår från Bergkvarabuss om jobbet jag sökte där och ville jag skulle komma på intervju imorgon, men eftersom jag fick detta bestämde jag mig för att tacka nej. Varför måste alla höra av sig typ samtidigt? Jäkla hittepo.

Nu ska jag strax ner till Kanelen och fika med Lollo & Robin :). Mysepys.


image23image24











Hej o hå

image21Det har gått några dagar sedan senast, då ska vi se vad som hänt...

I söndags blev det pizza med Jossan & Cajsa sen följde dem med mig hem och vi och Chrille spelade sällskapsspel, det var rätt skoj. Sen i måndags hände inte mycket, och säkert minst lika lite hände igår.
Jossan kom förbi en runda. Jag har verkligen ingen bättre bild på Jossan & Cajsa, skandal! Har bilder på Jossan, och har bilder på Cajsa men INGEN tillsammans nästan. Why?! Nu får det var skitkass kvalitet i alla fall.


Och vad har hänt idag då? Inte mycket fick tid för ny uppkörning, jävla skit och jävla vänta listor. Jag hatar deras jävla hittepå system. Vägverket är Idioter. Mer då? Joo, jag väntar på samtal från Lindab om jobb där, dom ringde i fredes och sa att dom skulle höra av sig i veckan, så det ser jag framemot. Just det, jag är duktig o byta lakan o så i min säng :). Nya lakan är det bästa som finns.

Igår fösäkrade jag min moppe igen, måste kunna ta mig till o från jobb. Det var sjukt längesen jag körde, och det var fakiskt rätt underbart :). Lärde Chrille köra också, han hade aldrig gjort det, så det var kul. Igår kväll bestämde vi oss för att köra till Förslöv en runda, och jag har nog aldrig varit så rädd. Vi bytade efter halva vägen så fick jag köra :).

Just nu är jag ensam igen, för Chirstoffer är ute på moppen, men senare idag ska vi gå en runda hade vi tänkt, jag funderar på att städa lite när jag ändå är ensam. Eller kanske man skulle baka en kaka.. Men först, röka.

Au revoir!

Ge mig blixtar & dunder!

image19

Helgen

image17I fredags blev det också en promenad, nere vid stranden, bara jag o Jossan. Alltid lika trevligt. Sen blev det mycket riktigt tacos o mys med Chrille, även om lillebror kom hem och slängde i sig lite mat också. Men det var mysigt, sen vispade vi ihop lite chokladpudding som vi ställde in i kylen, för vi var proppmätta efter tacosen. Jossan dök upp lite senare vilket också var himlans trevligt. Vi tittade på Porky's 1 & 2. Jossan körde hem nångång i ettan tror jag. Sen mitt i natten blev vi sugna på chokladpuddingen igen :).


När vi vaknade på lördagen var det första vi gjorde att starta PS2an och spelade lite singstar, sjöng & sjöng & sjöng. Sen dök Jossan upp igen och vi körde ner till stranden för att promenixa igen, denna gången hängde Chrille och Mammsen på. Det var muchos trevligt.  Framåtkvällen kom Cajsa ner och vi tittade på Andra chansen lite halvt om halvt och sen slog vi över till "How to lose a guy in 10 days" Den är faktiskt väldigt roande. Sen försökte vi oss på att spela "Bullshit" men det gick inte så bra så vi fortsatte med bluff & sjuan. Cajsa gick hemåt vid ett tiden och vi kom väl i säng vid två och då tittade vi på Mio min Mio, så bra :)

Idag är det söndag och jag tänker antagligen inte göra nånting, köra en runda tänkte jag mig dock, bara för att jag känner för det, men anars blir det mys med älsklingen. Bara njuta.

Au revoir!


image18

Gårdagen och dagen

image15Igår gjorde jag inte så mycket, var inne i Ängelholm en runda, hämtade Chrille och hjälpte Henke & Petts att hitta en alldeles för liten jeansjacka. Vi hämtade upp Chrille också :). Sen inom systemet en runda och sen hemåt. Väl hemma blev det käk, soppa är aldrig fel.

sen kom Jossan hit för att vi skulle gå en runda och vi var minsann jätteduktiga och begav oss på Salomonhögsrundan igen, fast denna gången från "andra hållet", så vi avslutade nere i dalen. Duktiga var vi. Efter att vi suttit och snackat länge på lekplatsen i Dalen hängde Jossan med hem till mig. Sjöng singstar och käkade plättar. :). Mums.

idag ska jag städa men hitills går det inte så bra, men jag har i alla fall duschat, det är ju liksom alltid nåt, snart ska jag väl orka klä på mig kläder igen också, börjar frysa. Menmen, Ikväll blir det tacos till middag, myse med bara mig och Chrille. Jaja, återkommer.

Sovmorgon och promenad

image10Dagen började med att jag sov länge, typ halv ett tror jag, sen hörde Louise av sig och frågade om vi skulle gå en runda. Jag tyckte det lät bra, ändå tills vi kom fram till vilken runda vi skulle gå. Det blev Salmonhögsrundan, vilket är en jobbig jävla runda, men en massa backe. Men jag tog mig minsann upp för backen, haha :) Det var skönt när jag kom hem i alla fall. Sen har jag lagat middag idag också, fisk blev det. Ikväll var det min tv kväll som börjar med Men in Trees och sen Grey's Anatomy. Riktigt trevligt jag o mamma hade lite hel kväll :)

Igår hade vi hel mysig kväll med chips och glass, jag, Jossan, Carro, Cajsa och Sandra, tittade på Ratatouille, mycket underhållande. Jo förresten, kuggade uppkörningen igår också, men nu vill jag inte prata mer om det.

Imorgon kommer min älskade Chrille hit, antagligen ska jag in till Ängelholm en runda också, bara glida runt lite. Menmen, nu börjar det bli tomt på tankar. Återkommer.

Godnatt.


image12

1 mars!

image9



20 idag!



Overkligt.

Anställningsintervju & middag

image8
Dagen började med att åka in till Ängelholm med Carro och på bussen stötte vi på Cajsa, alltid lika angenämt. Vi åt lite på grafitti sen hämtade Jossan oss och vi körde till Helsingborg för att jag skulle på intervju på Crombar. Den gick faktiskt bra den där intervjun, men jag hatar när folk säger "jaha, berätta om dig själv". Alltid lika svårt, men det gick nog bra. Sen plockade vi upp Christoffer i Helsingborg också och begav oss åter till Ängelholm där han skulle hämta upp min present :).

På väg hem i bilen började vi snacka om att gå ut och äta och kom fram till att vi alla var rätt sugna på kinamat :). Vi bestämde oss för att ha en dresscode för kvällen där töserna skulle ha klänning och pojkarna kavaj, vi var så söta allihopa, kanske lite overdressed. Haha.

Vid sju tiden körde vi in till Ängelholm, till Chai Hong, som ligger i passagen. Vi beställde "middag för 1" allaihopa, utom Jossan som skulle ha grillspett i groundnutsås. Till förrätt blev det pekingsoppa, varmrätt fyra små rätter och efterrätt blev friterade bananer med glass. Riktigt mumsigt, jag och Carro bestämde oss för att dela på en flaska vin, vi firade ju faktiskt :).

När vi hade käkat upp varmrätten kom helt plötsligt personalen med en jäkla massa balonger och knöt fast på min stol och sen sjöng minsann Carro, Jossan, Chrille och Mattias för mig, även hon med ballongerna :). En underbar dag har det minsann varit. Det  bästa är att morgondagen blir bättre. Jag kan inte fatta att jag är 20 år! Hel galet.

Nåja, någon sort uppdatering kommer säkert imorgon eller övermorgon om presenter och händelser osv.

Godnatt och sovgott, för det tänker jag göra :)


20!

RSS 2.0