Var tog dagen vägen?

Nu är klockan mörkt och jag kom nyligen hem från Cajsa. sovit där inatt. Känner mig gnällig men nu är det min mage jag har ont i, fast ändå inte, långt ner i magen, inuti. Äh, kan inte förklara, men ont gör det, kan knappt röra mig.

Jag ska in till stan ikväll och sova där i alla fall, ska bli skönt. Nu har faktiskt mamma och pappa läst min blogg, det är mindre kul tycker jag. För mamma retas för att jag trillade på Saloon.

Luncha med Cajsa imorgon och fika med Dan..?? När som! 
Danmark med Benni (någon mer?) på onsdag.
Skönt med lov nu och jag tänker njuta i fulla drag av det.
Festa någon kväll också såklart? Onsdag kväll kanske, eller imorgon?
Nu ska jag städa rummet och fixa o dona.

Nu ringde dom från nånting-nånting-index, typ, och ville att jag skulle svara på marknadsundersökning och jag gjorde faktiskt det. Svarade på en massa frågor om Rönneskolan. Jag råkade dock glömma bort vilket år jag började på skolan och sa fel, men så kan det bli ibland. Min mage och rygg :(.

Over & Out.

Trött och schleden

Är helt slut i huvudet och i kroppen, jag är helt redo för sängen. Det var äckligt segt på jobbet. Vårdtagarna blev lite äldre, och jag slet ut min rygg ännu lite grann. Funderar på att gå och få massage av nån som vet vad dom sysslar med. Gör fruktansvärt ont nu. Nu ska jag i alla fall snart upp till Cajsa, vilket kommer bli najs för jag ser fram emot det. Vi brukar kunna ha rätt skoj tillsammans. Nu ska jag packa ihop lite grejer och inte minst ta en alvedon eller tre.

Som jag nämnt gillar jag inte det där, jag känner mig sårbar och det är inte bra. Jag är själv satt mig i den här situationen och jag skulle kunna ta mig ur den om jag bara hade orkat. Men det gör jag verkligen inte. Suuuuug. Hejdå.

Over & Out.


En timme extra

Det var skönt att vakna imorse, trodde att klockan var halv tolv, men hon var ju bara halv elva då. Riktigt skönt. Det betyder att jag faktiskt har tre timmar kvar innan jag ska börja jobba också. Börjar 15 slutar 20. Förhoppningsvis är dom inte så tidskrävande idag. Det kan vara påfrestande ibland när man bara får höra hur mycket dom hatar en osv.

Jag blev verkligen förälskad i Öppna Korten. En klar favorit är På mitt sätt. (rekomenderar)
"Stirrar i spegeln men tittar sen bort
En brusten bild av tusen dagar som gått
Med flaskan i handen och blicken i marken
känns hjärtat tungt fastän livet är ungt
Jag börjar om från noll och skapar min egen roll
"

Sitter och sjunger här, inte bra men kul har jag i alla fall. Men låten är verkligen underbar, jag är kär. Texten talar till mig. Aah, kan inte släppa den. Ska lägga in den på min mp3 spelare nu. Just det,  aktiverade nyss mitt CSN kort, fast jag har fortfarande inte förstått vad det ska vara bra för? 

Over & Out. 

Tanken på sprit får mig att vilja spy

Ja, så illa är det. Tyvärr vet jag också att mamma och pappa kommer dricka vin till maten. Och mitt rum luktar vodka, råkade spilla ut lite innan, för korken var inte på ordentligt. Usch ja, det blir ingen pizza ikväll för jag vill inte äta ensam även om Cajsa erbjudit sig att sitta med. Det är bara inte samma grej.

Jag avslutade min kväll ganska tidigt igår, typ, efter tolv innan ett. Det blev verkligen för mycket för mig och när jag inte längre kan stå på mina egna ben och trillar ner för trappan på Saloon, ja då är det fasiken dags att gå hem. Så smart som jag är så gjorde jag det, eller ja hem till Malin såklart. Men ändå. Sen umgicks jag lite med Johan, fick Cola och det var väl behövligt :). Sen deckade jag på soffan. Fast det var en trevlig kväll synd bara att jag skämde ut mig, ska ta det lungt med festandet nu alltså. Hm, ska bara festa på lovet nu, och hallowen sen ska jag ta det lungt med festandet. Sitter och lyssnar på Öppna korten nu, ett låt tips jag fick igår. Jag gillar faktiskt dom. Hm, jag bröjar bli lite hungrig tror jag, men jag har trots allt inte ätit något idag, inte kunnat och inte orkat.

Ikväll ska jag bara ta det lungt, mysa med mitt täcke o mina kuddar. Kolla flim o ha det bra. Har i alla fall inte något annat planerat. Jag är sjukt sugen på Fanta Exotic Thrill och popcorn. Hade varit gott. Jag ville ju leka med Benni ikväll, men nejdå, han ska iväg. Så tråkigt. Kanske Cajsa eller nån vill träffas.

Over & Out.

Bakfull och törstig

Orkar inte berätta om gårkvällen nu. Pallar verkligen inte det. Men fy fasiken vad illa jag mådde när jag vaknade vid nio av att mobilen ringde och det första jag ser när jag öppnar ögonen är ett bord fullt med öl och cider burkar, och typ fem vodka flaskor bara äckligt rakt igenom. Fast jag lyckades somna om rätt bra faktiskt, så det var skönt. Nu är jag hemma hos malin, har varit den enda som är vaken ett tag nu, men nu hör jag musik så någon har vaknat till liv. Eller Dennis var ute o rökte innan. Tror jag, han var upp o gick i alla fall. Usch nu, vatten och sitta på ballkongen med en filt nu, lätt!

Over & Out. 


Äntligen fredag

Så skönt med fredag. Har längtat hela veckan ju. Och nu nästa vecka är det lov, helt underbart. Är så trött på skolan. Hade ju filosofiprov idag, vilket gick käpprätt åt helvete. Det var ett sjukt svårt prov, och resten av klassen höll faktiskt med. Det är så tråkigt att komma hem när allt man får höra är tjat om körkort och att om man måste städa. Mitt rum ser faktiskt helt okej ut nu. Om man räknar bort skrivbordet.

Jag kunde inte sova inatt, för det blåste och regnade för mycket. Har altanen precis utanför fönstet så det låter extra massa. Men upp och iväg till skolan kom jag i alla fall, fast det var mammas förtjänst, höll på att försova mig och hade gjort det om inte mamma väckt mig innan hon gick till jobbet. En ny musikfavorit är i alla fall Lasse Lindh. Riktigt bra, gillar stuket. Nu ska jag snart damma mitt rum, sen sova. Måste ju orka med ikväll, lär inte komma i säng för än efter tre nångång så lika bra att vila nu.

Jaha, nu får vi väl se hur det blir ikväll, Jocke ska visst också med. Kan säkert bli trevlgt. Det enda som kommer bli jobbigt är att jag inte kan vara nära honom på det sättet jag vill vara. Usch, nu blev jag trött. Måste damma också. Jag dog lite nyss. Känns jobbigt att känna såhär och vara så exponerad. Usch. Det är verkligen höstens fel, blir så känslosam.

Over & Out.

En lång dag

Ja, den här dagen känns oändlig men nu är det i alla fall kväll. Skönt. Jag måste dock plugga. Filosofiprov imorgon ju. Dagen började med att jag blev väckt av Cajsas farmor som hade frukosten klar. Trevligt värre. Fick till och med skjuts till skolan. Inte helt fel för det var tråkigt väder. Sen har jag umgåtts en hel del med Malin idag, riktigt trevligt. Sen har jag inte gjort mycket mer idag, fick lämnat in svenskan i tid och allt i alla fall, känns jätteskönt.

Nu sitter jag på mitt rum med mina mys-lampor tända och en herrans massa ljus. Helt jättemysigt, tyvärr bli man lite trött av det så får nog tända upp lite mer om jag ska orka plugga. Förhoppningsvis kommer Benni hit en sväng sen också. Ska bli trevligt. Känner att jag inte riktigt tycker om att vara ensam. Speciellt inte nu när det är höst och allting. Behöver någon. Jag ska faktiskt överge hösten den 25 november, ska bli så skönt. Två härliga veckor i Thailand, Phuket. Peach Hill here I come. Haha. Josefin skickar underlig musik till mig. Den skrämmer mig lite. Men samtidigt är den bra. Förvirrande.

Robin och Benni är faktiskt väldigt snälla. Eller ja, Robin i alla fall. Benni är det lite svårare med. Jag hatar filosofi har jag kommit fram till, eller ja, ämnet är kul att ha, men att plugga till ett prov är ju hemskt. Fast jag ska fortsätta med det nu, men imorgon bli det fest! Inträde hos Malin kostar en chipspåse, Sourcream & Onion. Bara så alla vet^, haha. Kommer säkert bli bra, men jag måste ta tag i det här med mitt liv snart. Tycker inte riktigt om att känna mig så här sårbar. Nej, nu är jag trött. Plugga sen sova låter som en bra plan för kvällen.

Over & Out.

En bra dag

Ja, dagen har hitills varit bra överlag i alla fall. När jag kom till skolan idag upptäckte jag att det vet nåt stort matteprov på gång i aulan och att dagens lektioner var inställda. Jäkligt segt faktiskt. Jag masade upp till Rebbelberga till Cajsas farmor där vi hade lite trevligt, fixade lunch o så. Sen var jag tvungen att promenera ner i stan igen, skulle ju fika med Dan och Andy. Det var faktiskt trevligare än väntat. Inte för att jag trodde att det skulle vara otrevligt. Andy skulle tyvärr åka hem straxt där på. Så sen umgicks jag med Dan. Faktiskt på tiden. Man kan ju inte låta bli att bli nostalgisk. Alla härliga Grevie minnen. Jag saknar faktiskt allting, jag saknar min "storebror" !

Nu sitter jag i alla fall hemma och borde plugga, ska snart ta tag i det också. Ska ta buss till stan 19:20 igen till Cajsas farmor igen och sova där. Tydligen skulle vi ha lite kex, ost och vin kväll. Trevligt värre. Nehe, nu är det dags att ta tag i svenskan, den ska ju vara klar imorgon, och sen filosofiprov på fredag. Blir lite mycket, men det ska jag nog klara av. Sen har jag en del småprojekt jag ska lämna in också, sånt jag missat eller ja, inte ens brytt mig om att göra. Det är dålig stil, jag vet, men är så skoltrött.

Hoppsan, nu är det bråttom för mig, bussen går om en kvart, jag måste packa och fixa till mig lite, slängde mig nyss ut ur duschen. Tycker inte om stress, men det är värt det för att slippa här ifrån. Mamma är jobbig, igen!

Over & Out.

En helt vanlig tisdag

Jag vaknade vid sju tiden av alarmet på mobilen. Tvingade mig själv att gå upp och tog en dusch. Sen var det liv i mig igen, i alla fall lite. Hade svårt att somna igår så jag fick knappt nån sömn inatt. Sen fem över åtta var det buss till skolan som gällde. Klockan nio började svenskan som vi fick gå från efter tjugo minuter. Så sen hade jag håla till 12:15. Inte så skoj. Men hittade lite trevligt folk att umgås med, Emma, Karl, Emeilie, osv :). Hela geografilektionen fick jag sitta utan för med några andra för vi har inte gjort provet och de andra gick igenom det. Tråkigt värre. Sen hade vi rättskunskap, det var skoj faktiskt. Jag fick tydligen VG på provet, vilket det bara var ytterst få som fick. Smått stolt över mig själv, ja. 

Tog bussen hem 1420, för jag skulle vaccineras, vilket kanske inte tillhör min vardag. Men sånt som måste göras nu när det snart är dags för Thailand. Börjar längta riktigt mycket. Ska bli så skönt. Medans jag stod och väntade på bussen kom faktiskt Andy gående, och jag tog faktiskt initiativet till en pratstund, inte bara ett hej. Det var faktiskt trevligt. Längesen vi träffades eller ens pratade. Tyvärr.  

Nu har jag i alla fall lagat mat, och sen ska jag väl diska och fixa lakan till min säng också. Men nu skickade Robin ett sms och vill ut och gå, vi får väl se. Har fruktansvärd huvudvärk. Ikväll blir det Desperate Housewives. Veckans tv-höjdpunkt. Faktiskt.

Det blev visst så att jag umgicks med Jossan, Emma, Robin och Benni idag. Önskar att jag hade kunnat åka in till stan och sova hos Cajsa dock. Hade varit skönt. Har fortfarande inte bäddat min säng, så tråkigt ju. Men det ska jag väl göra nu, sen krypa ner. Imorgon blir det en trevlig liten fika med Dan och Andy, ska bli skoj :).

Over & Out.

Måndag kväll

Jaha, det kändes som en bra idé att skaffa sig en blogg, men nu när jag sitter här kändes det inte lika bra längre. Alla ord försvann ut mitt huvud.

Dagen har faktiskt varit ganska skön. Vid tio-tiden ringde dom från jobbet och undrade om jag kunde jobba idag, jag tackade dock nej, jobbat både lördag och söndag ju. Sen somnade jag om och sov gott till ett tiden ungefär. Då var det till att stiga upp och tvätta lite, en si så där tre maskiner. Tvättade bl.a. mina lakan, har dock inte orkat bädda rent än, så blir till att sova utan lakan inatt. Började städa så smått på mitt rum, men det ser faktiskt värre ut nu, än när jag började.Sen vid fem tiden kom Cajsa hit, vilket var väldigt trevligt. Jag försökte lägga upp ett schema för de närmst kommande veckorna men det gick inte så bra, mycket att stå i. Sen gick vi en skön promenad som slutade på Kajen där Benni gjorde oss sällskap.Han är dock dum och dissar oss på fredag för att umgås med någon han inte träffar så ofta. Fast i mina ögon är inte det någon bra ursäkt. Dålig stil bara.

Bråkade nyss lite med min mor, fruktansvärt onödigt dock. Någon gång måste hon väl inse att hon inte längre har någon makt över mig längre och att jag lever mitt liv precis som jag vill. Dags att fixa till en personprofil så att Cajsa slutar tjata på mig ;).

Over & Out.




RSS 2.0