inatt

Tankar & ett tyst stilla regn.





Festa ikväll?
Jobb 14-22 imorgon.

Trötter

Fick sitta uppe och vänta på min lillebror igår, han skulle vara hemma 12. När klockan var halv ett var jag måttligt irriterad och trött, och när klockan var ett var jag mest trött och började undra om det kanske hänt något, vid halv två var jag riktigt orolig och tjugo i två kommer han in på mitt rum nerspydd med någon  annans spyor, och har varit i slagsmål så hans hand är helt svullen.Så jag får leka mer mamma, fixa käk till honom och fixa handen och sen skicka honom i säng. Fast han satte sig vid datorn så efter ett litet tag gick jag och sa till honom att lägga sig, han såg inte att det var jag så han frågade vem det var och jag svarade marie, och får kommentaren, "Du och Mamma låter likadant" Sen bäddar jag upp hans säng, ser till så han lägger sig och sen säger han Godnatt Mamma.

Sen är klockan typ halv tre-tre nånting. Så ligger jag och försöker somna. Dock inget vidare lycka med den saken. Men somnade inte jättesent och vaknade kl 8 imorse av någon anledning. Sen vaknade jag kl 10 igen och då tyckte jag det kunde vara dags att gå upp. Nu sitter jag här och funderar på att ta tag i städningen.

Ikväll ska jag umgås med Jossan och John och ? Vet inte fler för tillfället. Vi ska nog spela biljard :).
Men mitt msn funkar inte (inte mitt winamp heller för den delen) och jag har inte Johns nummer så jag vet inte. Jotte o John får väl planera så får Jotte ringa mig sen.  :)

Nu ska jag starta om den här jävla datorn, ursäkta språket. Men börjar bli så trött på den. Får väl se om jag kommer på något mer..

vinkevink.

Irriterande

Ja, lagom.
Mamma skulle ut och käka ikväll, och pappa fick försig att han inte skulle äta samtidigt som mig, Henke och Fredrik utan åkte ner och tränade istället.
När alla här ätit upp sitter vi kvar vid bordet och slutligen reser jag mig och börjar plocka undan, Henke sitter kvar vid bordet, Fredrik också.. Sitter och tittar på när jag plockar undan och diskar. Och sen kommer pappa hem och lackar ur för att det står en jävla bringare på bordet och då är allt helt plötsligt mitt fel och jag har inte gjort nånting och världen håller på att gå under. I princip. Just kommentaren "ni två store kunde väl i alla fall plockat undan ordentligt". Det finns fan ingen som är liten i vår familj, Fredrik kan lika gärna plocka undan som jag eller Henke kan göra det. Trevligt att det man gör uppskattas. : / Är så jääävla trött på all skit.


Och jo, josefin jag tänker visst skriva lite om dig, alldeles precis när jag känner för det.
Gunga, det vill jag göra. Kan vi inte gunga? :/

Jag insåg något idag, jag kämpar med en ständig känsla av ensamhet. Det är svinjobbigt.

På tiden

Nu är det dags, jag ska skärpa mig med bloggandet igen.
Och jag tycker gott att alla andra också kan göra det, har ju inget att läsa längre. Illa, illa.

Det finns så mycket att säga ju
Och Jossan har en dejt :D
Och jag är Cajsa är äckliga.
Och ja.. känslor är knepiga.

Liksom va?

Okej, nu blir det mycket blandat här men det är så det blir när jag inte skriver på länge.

Sitter och spelar Traviian för tillfället, mycket trevligt spel, men ska kanske inte säga för mycket jag kommer antagligen snart bli krossad för jag ska attackera adiman. Haha, vilken tönt jag är. Men jag trivs rätt bra med det så det spelar inte direkt någon roll för min del. 

Finns en sak som jag har lite svårt att förstå.. Jag tar studenten på fredag. Hur fasiken gick det till?! Var fan har tiden tagit vägen. Skrämmande, men kul. Känns dock lite som att jag förlorar en fast punkt i livet. Skolan har verkligen alltid funnits där.

Studenten, Hultsfred, Jobba, London. Det är vad jag har inplanerat hitills.Och vänner och fest :).
Sen får vi sa vad som händer, spännande.

Kul att mamma o pappa vet att jag röker och inte bryr sig nämnvärt.
Pappa: Du röker ju, det trodde jag inte..
Jag: Nej, jag vet...
Pappa: Jag har ju sagt att det var det största misstaget i mitt liv..
Jag: Jag vet...
Pappa: Vad röker du? Blend som lillamormor?
Mamma: Nej, hon röker det starkaste, röda prince.
Pappa: Fy vad äcklig du är marie.
Jag: Jag vet...

Jaja, nu ska jag till Cajsa o testa sminkningar. Innan klockan blir för sent för ska iväg till skolan imorgon med 0805 bussen. Tjing!

RSS 2.0