Torsdag

Den har dagen har varit ovanlig, det har varit en BRA dag. För det första hade jag sovmorgon till typ tio, så även om jag inte somnade förän tre, kunde jag ändå sova rätt länge, vilket var underbart. Sen inträffade ju en liiten svacka då jag halkade i en jäkla backe och slog i huvud och rygg och trodde jag missade bussen. Som tur var visade det sig att den bussen jag såg köra förbi var en anstängd buss och att jag hann med den jag skulle. Sen träffade jag Malin och Ida och vi pluggade till provet i finansiering & kalkylering imorgon, och det känns bra, kan det mesta :). Sen hade vi marknadsföring vilket var rätt kul, redovisningar som gällde, alltid trevligt att titta på, dessutom fick vi sluta en halv timme tidigare. Sen hade vi svenska vilket också var skoj för vi fick argumentera för helt sjuk saker t.ex. "Jag tycker att saften på barnkalas ska bytas ut mot sprit" Ja, alla skrattade ju i alla fall :). Sen till dagens riktiga höjdpunkt..Fikan med Vickan.
Det var så sjukt längesen vi träffades ju. Och även om det inte kändes som förr så tror jag det är bra, tror det kändes bättre. Och om två veckor ska vi sitta där igen, fast då får Cajsa göra oss sälle.

Nehe, nu ska jag gå till lekplatsen och socialisera med Cajsa lite grann, och sen är det dra sig hem och kolla igenom finansiering-kalkyleringen en sista gång. Där efter borde det bli lagom att lägga sig. Jocke-grejen imorgon ju, börjar känna lite för det igen.

Over & Out.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tjooo!!
Tack själv för en jättemysig fika =)) Kändes så skönt att få träffa dig igen. Ser redan fram emot nästa fika och fest.. ;) Sköt om dej så länge!

2007-01-25 @ 21:43:16
Postat av: Rubbe

Tja, jag antar väl att jag råkar vara sjukare än dig. Men jag tycker jag är snyggare naken än med kläderna på, synd att det inte går så bra att leka det längre! :P Pusse

2007-01-25 @ 22:08:04
URL: http://rubbejungel.blogg.se
Postat av: Cajsa

Bra! Imorgon ska vi ha kul minsann : )

2007-01-25 @ 23:12:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0