Röda lampor.

Dagen började väl vid tolv tiden när jag behagade att släpa mig upp, trött efter gårdagens konfirmations firande. Lillebror är inte så liten längre.. Gör inte vidare mycket förän Cajsa ringer och berättar om helgens bravader. Har tagit en helg utan festande faktiskt, måste erkänna att lite smått stolt är jag över mig själv. Efter samtalet gick jag till Benni för jag ville inte va ensam och där var det som vanligt trevligt. Trivs så bra med Benni, inga ord behövs bara sällskap liksom. Precis som med Cajsa :). Sen till lekplatsen och träffa Cajsa och sola lite medans vi gungade. Trevligt det med.

Den tråkiga delen med den här dagen var att vi skulle fira Sten, som är min.. eh.. ingenting faktiskt. Menmen, ännu mer släkt och tvång på trevlighet. Nog för att det alltid är skoj med Palmgrens. Sen upp till Cajsa igen i alla fall och bara ta det lungt. Vi diskuterade tatueringar. Den 10 september bestämde vi. Drog mig hemåt vid kvart över två ungefär.

När jag kommer ut så regnar det på mig, så jag kör fort därifrån och när jag väl kör över backen så jag ser järnvägen, blinkar det en massa röda lampor. Suck. Varför ska det komma tåg mitt i natten för? Så där står jag i en kvart och väntar på tåget, det regnar på mig, det är mörkt och dom röda lamporna stirrar på mig. När tåget väl kommer är det ett 32 vagnar lång godståg. Finner godståg skrämmande, spöklika på något sätt. Nu sitter jag mest här och funderar på att lägga mig, men det är väl lika bra, ändå ingen annan som är vaken och håller mig sällskap så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0